Norra Stockholms psykiatri, Sektionen för akutpsykiatri, Avd 1


Är du en driven och engagerad undersköterska och vill jobba inom akutpsykiatrin? Tycker du om att ha kontakt med både patienter och närstående och vill utvecklas inom ditt yrkesområde? Kom och jobba med oss!

 

Beskrivning

Avdelning 1 är en del av den akutpsykiatriska vårdkedjan och tar emot patienter dygnet runt med olika psykiatrisk belastning.  Avdelningen har också i uppdrag att ta hand om utländska medborgare och patienter från andra delar av Sverige i behov av sluten psykiatrisk vård. Vi har ett nära samarbete med psykiatriska akutmottagningen. Vi håller till på S:t Görans sjukhusområde.

 

Arbetsuppgifter

Som skötare på avdelning 1 arbetar du med akutpsykiatrisk omvårdnad, patientsamtal, kontakt med närstående och dokumentation i TakeCare.

Arbetet inom psykiatri utvecklas kontinuerligt och NSP strävar hela tiden efter moderna och innovativa arbetssätt. Därför är delaktighet i avdelningarnas kvalitets- och utvecklingsarbete en självklarhet för våra medarbetare.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med inriktning psykiatri/skötare med erfarenhet och intresse av psykiatrisk vård. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, där vi värdesätter flexibilitet och ett öppet sinne

Villkor

Tillsvidareanställning, heltid.

Nattjänstgöring enligt rullande schema. Heltid motsvarar 32,20 timmar/vecka inom akutsektionen.

 

Övrigt

Urval sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/6932
Kontakt
  • Hannu Maaranen, 0730247814
Facklig företrädare
  • Nurgül Dinler, 010-4429009
Publicerat 2023-09-15
Sista ansökningsdag 2023-10-04

Tillbaka till lediga jobb