Trafikförvaltningen, som kanske är mer känt för varumärket SL, söker nu en lagerarbetare till det stora lagret i Hammarby.

Om tjänsten

Du kommer att tillhöra sektion Infrastruktur BEST (bana, el, signal, tele). Infrastruktur BEST fungerar som anläggningsägare och tillgångsförvaltare av den fysiska infrastrukturen som hör till den spårburna trafiken inom Region Stockholm, dvs exempelvis tunnelbana, tvärbana och spårväg. Sektionen består av ca 80 medarbetare fördelat på 6 grupper. Sektionen ansvarar för att säkerställa att anläggningen i var stund möter förväntade krav inom säkerhet, funktion och värde under hela dess livscykel.

Som materialhanterare på vårt strategiska lager så bidrar du till att de produkter som har ett strategiskt värde för Trafikförvaltningen kan tas emot, lagerhållas och lämnas ut vid rätt tidpunkter. Genom ditt arbete så bidrar du till en väl fungerande kollektivtrafik i Stockholmsregionen.

 

Du får bland annat jobba med:

 • Lastning och lossning av lagermaterial
 • Truckkörning
 • Inventering av lagerartiklar
 • Orderplockning
 • Städning av lagerytor och återvinningshantering
 • Enklare kvalitetskontroll på befintligt och inkommande material. 

 

Inom lagret arbetar ett litet team med olika ansvarsområden. Det krävs därför att du trivs med att självständigt utföra dina arbetsuppgifter. Du samverkar också med affärsförvaltare, teknikförvaltare samt Trafikförvaltningens leverantörer och entreprenörer. Tjänsten är på heltid under dagtid. Tunga lyft förekommer i tjänsten.

Trafikförvaltningen är en stor arbetsgivare med många olika roller så här finns också möjlighet att utvecklas internt.

Vad vi söker efter

För att trivas i rollen är du en initiativtagande problemlösare som gärna tar tag i högt och lågt som behöver fixas på lagret. Att ta initiativ till att exempelvis strukturera upp, städa och laga saker faller sig naturligt för dig. Du drivs av att skapa ett bra resultat och kan både samarbeta med andra och arbeta självständigt. Du har förmågan att självständigt planera din arbetsdag men också att anpassa dig när förutsättningarna förändras. Då inventeringar är en del av arbetsuppgifterna så är det ett plus om du är duktig på att räkna.   

 

Vidare har du:

 • Godkänd gymnasieutbildning
 • Arbetat inom distribution och/eller lager i minst 2 år
 • Minst 2 års erfarenhet av truckkörning, motviktstruck och ledstaplare (Kategori A och B)
 • B-körkort
 • Goda kunskaper i svenska både muntligen och skriftligen. 

 

Det är meriterande om du även har

 • Arbetat med någon form av lagersystem
 • Erfarenhet av traverskörning. 

 

Startdatum enligt överenskommelse.

Vad vi kan erbjuda dig

Enligt våra medarbetare är vår samlade kompetens och det gemensamma engagemanget utmärkande för vår verksamhet. Tillsammans bidrar vi till Stockholms samhällsutveckling genom att bygga och utveckla en hållbar, modern och tillgänglig kollektivtrafik för 2,3 miljoner invånare. Vårt uppdrag – den gemensamma resan. 

Arbetsmiljö och hälsa är viktigt för oss. Årligen erbjuds hälsoundersökning och friskvårdsbidrag. Hälsospåret, vår friskvårdssatsning, innehåller en rad olika hälsofrämjande aktiviteter. SL-kort är en annan uppskattad förmån hos oss.

Huvudsaklig arbetsplats och självklar mötesplats är kontoret på Västra Kungsholmen. Hit tar du dig enkelt med kollektivtrafiken. Beroende på arbetsuppgifter och verksamhetsbehovet finns möjlighet att varva kontorsarbete med att arbeta hemifrån.

Information och ansökan

Tjänsten är placerad i säkerhetsklass och en säkerhetsprövning innefattande säkerhetsprövningssamtal och registerkontroll kommer att genomföras innan anställning. I vissa fall ställs krav på svenskt medborgarskap för säkerhetsklassade tjänster.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Karin Emilsson, tfn 08-123 339 86. För frågor om rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Jannica Chinos, tfn 08-123 336 74. Vi använder tester för att säkra objektiva bedömningar i samband med urval. Ansökan sker via vår hemsida, vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post. Endast CV önskas.

Ansök redan i dag eftersom intervjuer kan ske löpande. Sista ansökningsdag är 1.a oktober. Vi ser fram emot din ansökan!

Webb och sociala medier

För mer information om hur det är att jobba hos oss, besök vår karriärsida regionstockholm.se/tfjobb. Du hittar oss också på LinkedIn.

#LI-Hybrid

Nyckelord: Truck, lager, logistik, material

Anställningsform Tillsvidare med provanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/6927
Kontakt
 • Karin Emilsson, 08-12333986
 • Jannica Chinos, 08-12333674
Facklig företrädare
 • Camilla Nyberg , SACO, tfn08-12331847
 • Marita Lönnroth, Vision, tfn08-12333992
 • Thérèse Juvall, Akademikerförbundet SSR, tfn08-12313942
Publicerat 2023-09-14
Sista ansökningsdag 2023-10-01

Tillbaka till lediga jobb