Tiohundra

Nu när en av våra sköterskor går i pension söker vi dig, erfarna teamarbetare, till vårt glada gäng! Hos oss erbjuds du ett självständigt och varierat arbete med goda möjligheter till både yrkesmässig och personlig utveckling.

Om tjänsten

Hos oss får du ett självständigt och varierat arbete vilket ger goda möjligheter till både yrkesmässig och personlig utveckling. Du kommer att arbeta med mottagningsarbete och telefonrådgivning. Vi erbjuder även möjlighet till egen mottagning för dig med specialistkunskap eller dig som vill utbilda dig inom ett specialistområde.

Hos oss finns diabetessjuksköterska, hjärtsviktssjuksköterska, astma/kolmottagning, sömnmottagning och en äldremottagning. Vi arbetar med förebyggande hälsoarbete och har livsstilssamtal, rökavvänjning och viktsamtal. Vi dokumenterar i TakeCare.

  • Vi erbjuder bland annat:
    - Friskvårdsbidrag på 5000kr.
    - 6 % av månadslönen till din tjänstepension.
    - Partiell föräldraledighet upp till barnet är 12 år.

Läs mer om våra förmåner här!

Om dig

Vi söker dig som är distriktssköterska alternativt sjuksköterska med några års erfarenhet av primärvård. Har du en specialistutbildning inom ex diabetes så är det meriterande. Du är en god kommunikatör, har ett flexibelt förhållningssätt, är noggrann och vill arbeta med att hjälpa människor som är i behov av vård. Vi sätter stort värde i att du är trygg i din yrkesroll, ser mervärdet i gott samarbete och bidrar till en bra arbetsmiljö.

Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.

Om oss

Norrtälje södra vårdcentral ligger intill Norrtälje sjukhus. Vi har drygt 10 200 listade patienter och är cirka 30 anställda. En trevlig arbetsplats med engagerad personal! Vi har till exempel fått toppbetyg från våra läkarstudenter 10 år i rad vilket vi är mycket stolta över.

Primärvården och sjukhuset ligger i samma organisation. Vårdcentralerna samverkar i kvalitets- och utvecklingsfrågor sinsemellan, gentemot sjukhuset och övriga verksamheter i Tiohundra. Här pågår ständigt spännande projekt.

Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Sammanslagningen av sjukvård och omsorg i samma företag gör oss unika i Sverige. Vårt innovativa och effektiva arbetssätt höjer kvaliteten och skapar mervärde för patienter, brukare, närstående och medarbetare. Detta gör oss också till en attraktiv arbetsgivare, vilket återspeglas i våra höga resultat i medarbetarenkäten. Tiohundra samverkar i Norrtäljemodellen som är uppmärksammad såväl här hemma som internationellt, och lyfts fram av socialdepartementet som en förebild att ta efter.

Du når oss enkelt med bekväm och wifi-utrustad direktbuss från Stockholm.

Övrigt

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Norrtälje stad
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/6788
Kontakt
  • Lena Gardell, Enhetschef, 08-12328827
Facklig företrädare
  • Nås via vår växel, tel, 0176-10100
Publicerat 2023-09-19
Sista ansökningsdag 2023-10-22

Tillbaka till lediga jobb