Legitimerad sjuksköterska som ska studera till barnmorska 

Nu erbjuder vi betald utbildning till dig som börjar studera till barnmorska våren 2024. Anställningen är en tillsvidareanställning som innebär att du studerar med månadslön och efter examen anställs som barnmorska med rotation inom förlossning och eftervård. Under utbildningens sommaruppehåll ingår tjänstgöring inom eftervården som sjuksköterska.

Barnmorska på Södertälje sjukhus:

Vi arbetar utifrån ett helhetsperspektiv där vården anpassas till individens behov. Kontinuerligt stöd har en central roll hos oss. Här erbjuds du som barnmorska fortbildning och kompetensutveckling inom omhändertagande av oväntat akut sjuka barn, teamarbete vid kuvöstransport, förebyggande av komplicerade bristningar och komplementära metoder såsom akupunktur och aktiv baby.

Fördelar med att arbeta hos oss är:
- Mentorprogram för alla nyanställda
- Öppet och stöttande klimat
- Gemenskap i en mindre arbetsgrupp
- Delat vårdgolv med möjlighet att placera resurser där de bäst behövs
- Möjlighet att följa familjen genom sammanhållen förlossning och eftervård
- Stor möjlighet att påverka och delta i vårdutveckling
- Vi ligger bara 25 minuter från Södermalm med bil och har dessutom en aktiv "Green team" grupp som uppmuntrar till samåkning och andra klimatsmarta lösningar

Dina personliga egenskaper:  

För att komma till din rätt hos oss tror vi att det är viktigt att du är en människa med en stor empatisk förmåga, du är nyfiken och driven med en stark teamkänsla. Du är prestigelös och värnar om hela teamet.

Dina kvalifikationer:  

Legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom hälso- och sjukvård, med minst 1 års yrkeserfarenhet som sjuksköterska. Du behöver uppvisa ett antagningsbevis för studier till barnmorska med studiestart senast vårterminen 2024.

Anställningsform:  

Betald specialistutbildning och tillsvidareanställning, heltid.

Om Södertälje sjukhus:

Södertälje sjukhus ligger centralt i Södertälje med mycket goda kommunikationer med pendeltåg och buss. Här finns goda karriärmöjligheter och en kultur som ger dig möjlighet att påverka på riktigt. Vi är stolta över att vara det lilla sjukhuset med korta beslutsvägar, närvarande chefer och goda anställningsförmåner. Det är viktigt att alla som arbetar här mår bra och därför erbjuder vi även friskvårdsbidrag och tillgång till både friskvårdskonsult och träningslokaler. 

Vår vision:

Ditt sjukhus genom livet. Södertälje sjukhus är ett kombinerat akutsjukhus med planerad specialist- och förlossningsvård och närsjukhus med geriatrik, palliativ vård och ASIH, inom Region Stockholm. Här finns en trygg, tillgänglig och modern hälso- och sjukvård. Våra 1 300 medarbetare uppmuntras till samarbeten mellan verksamhetsområden och kunskapsutbyten. Som anställd får du tillgång till unik kompetensutveckling och möjlighet att göra karriär. Tillsammans tar vi Stockholm framåt.

 

Välkommen med din ansökan! För att din ansökan ska vara komplett bifoga både personligt brev och CV. 

Inlämnade ansökningshandlingar betraktas som allmän handling och kan på begäran lämnas ut till utomstående enligt Offentlighets- och sekretesslagen.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Vt-2024
Löneform Månadslön enligt AB 24/7
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Södertälje
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/6682
Kontakt
  • Elin Hedlund, 0812324213
Facklig företrädare
  • Hanna Johansson, SRAT, 08-12324000
  • Eghbal Partovi, Vårdförbundet, 073-6841225
Publicerat 2023-09-05
Sista ansökningsdag 2023-10-01

Tillbaka till lediga jobb