Välkommen till BB Södertälje!

- en plats där barn och nya idéer föds

BB Södertälje är Stockholms minsta förlossningsklinik där öppenvård, förlossning och eftervård är en sammanhållen enhet med varje födandes unika resurser och behov i fokus. Det skapar en lugn och trygg miljö för familjen. Det leder också till en inspirerande arbetsmiljö där vi satsar på såväl kvalitet som personlig utveckling. Här är vi många som har arbetat länge vilket ger en kollegial trygghet.

Barnmorska på Södertälje sjukhus:

Vi arbetar utifrån ett helhetsperspektiv där vården anpassas till individens behov. Kontinuerligt stöd har en central roll hos oss. Här erbjuds du som barnmorska fortbildning och kompetensutveckling inom omhändertagande av oväntat akut sjuka barn, teamarbete vid kuvöstransport, förebyggande av komplicerade bristningar och komplementära metoder såsom akupunktur och aktiv baby.

Fördelar med att arbeta hos oss är:
- Öppet och stöttande klimat
- Gemenskap i en mindre arbetsgrupp
- Delat vårdgolv med möjlighet att placera resurser där de bäst behövs
- Möjlighet att följa familjen genom sammanhållen förlossning och eftervård
- Mentorprogram för alla nyanställda
- Stor möjlighet att påverka och delta i vårdutveckling
- Vi ligger bara 25 minuter från Södermalm med bil och har dessutom en aktiv "Green team" grupp som uppmuntrar till samåkning och andra klimatsmarta lösningar

Dina personliga egenskaper:

För att komma till din rätt hos oss tror vi att det är viktigt att du är en människa med en stor empatisk förmåga, du är nyfiken och driven med en stark teamkänsla. Du är prestigelös och värnar om hela teamet.

Dina kvalifikationer:

Leg. barnmorska med behörighet att verka inom svensk hälso- och sjukvård. 

Anställningsform:

Tillsvidareanställning och timanställning.

Rekrytering till denna tjänst sker fortlöpande under ansökningstidens gång.

Om Södertälje sjukhus:

Södertälje sjukhus ligger centralt i Södertälje med mycket goda kommunikationer med pendeltåg och buss. Här finns goda karriärmöjligheter och en kultur som ger dig möjlighet att påverka på riktigt. Vi är stolta över att vara det lilla sjukhuset med korta beslutsvägar, närvarande chefer och goda anställningsförmåner. Det är viktigt att alla som arbetar här mår bra och därför erbjuder vi även friskvårdsbidrag och tillgång till både friskvårdskonsult och träningslokaler.

Vår vision:

Ditt sjukhus genom livet. Södertälje sjukhus är ett kombinerat akutsjukhus med planerad specialist- och förlossningsvård och närsjukhus med geriatrik, palliativ vård och ASIH, inom Region Stockholm. Här finns en trygg, tillgänglig och modern hälso- och sjukvård. Våra 1 300 medarbetare uppmuntras till samarbeten mellan verksamhetsområden och kunskapsutbyten. Som anställd får du tillgång till unik kompetensutveckling och möjlighet att göra karriär. Tillsammans tar vi Stockholm framåt.

 

Välkommen med din ansökan! För att din ansökan ska vara komplett bifoga både personligt brev och CV.

Inlämnade ansökningshandlingar betraktas som allmän handling och kan på begäran lämnas ut till utomstående enligt Offentlighets- och sekretesslagen.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Fortlöpande
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 3
Sysselsättningsgrad 38,25 h/vecka
Ort Södertälje
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/6431
Kontakt
  • Elin Hedlund, 08-12324213
Facklig företrädare
  • Hanna Johansson, SRAT, 08-12324000
  • Eghbal Partovi, Vårdförbundet, 073-6841225
Publicerat 2023-09-01
Sista ansökningsdag 2023-12-01

Tillbaka till lediga jobb