Beroendecentrum Stockholm, Norra länets öppenvård - Järva

Beroendecentrum Stockholm är Sveriges största beroendeklinik. Vi erbjuder stöd och hjälp till personer som har problem med alkohol, narkotika, läkemedel eller spel. Vår verksamhet innefattar akut- och heldygnsvård, lokal öppenvård och högspecialiserad vård. Vi är också en universitetsklinik som bedriver forskning och utbildning.

Arbetsplatsen
På Järva beroendemottagning arbetar ett tvärprofessionellt och sammansvetsat team bestående av sjuksköterskor, läkare, medicinsk sekreterare, enhetschef och psykolog. Mottagningen tar emot personer med skadligt bruk och/eller beroende av alkohol, narkotika och läkemedel. Vi söker nu ny kollega till vår verksamhet.

 Vi erbjuder dig ett spännande och meningsfullt arbete med eget ansvar där kollegialt samarbete är en central del av arbetet. Inom Beroendecentrum Stockholm finns goda möjligheter för utveckling och utbildning. Vi vill hjälpa dig att utveckla din profession och arbetar därför strukturerat utifrån kompetensmodeller för sjuksköterskor. Vi arbetar aktivt med hälsofrämjande arbetsplatser och erbjuder olika förmåner som handledning och friskvårdsbidrag.

Arbetsuppgifter
I ditt arbete som sjuksköterska ansvarar du för egna patienter och i samråd med läkare utför du bedömning och behandling utifrån evidensbaserade metoder. Vi använder vårdplaner för att öka patientens delaktighet och för att kunna följa upp behandlingens mål. Dokumentation sker journalsystemet Take Care.

Personliga egenskaper
För att passa in hos oss har du ett stort engagemang för målgruppen. Du har en naturlig fallenhet att samarbeta med andra och bidrar till ett öppet arbetsklimat. Du trivs att arbeta på en arbetsplats där det är högt i tak och där humor är en ingrediens för ökad arbetsglädje. Du är inte rädd för förändringar och ställer dig positiv till att vara med och utveckla verksamheten tillsammans med dina nya kollegor. Du vill göra skillnad, arbetar gärna resultatinriktat och känner dig trygg i din yrkesroll som sjuksköterska.  Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Du är legitimerad sjuksköterska, gärna med vidareutbildning i psykiatri. Du har arbetat som sjuksköterska i några år och känner dig trygg i din roll som sjuksköterska. Meriterande är arbete inom beroende och/eller psykiatrisk verksamhet.

Anställningsform
Tjänsterna tills vidare anställning. Heltid 40 tim./vecka, måndag-fredag. Tillträde enligt överenskommelse.

Välkommen att höra av dig till oss, om du har några frågor om tjänsten!

Övrigt
Intervjuer kommer att ske kontinuerligt.
Beroendecentrum - Stockholm tillämpar alkohol- och drogtest samt registerkontroll vid nyanställning.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enl. överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Järva
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/6367
Kontakt
  • Lillemor Gerdin, Bitr.sektionschef , 08-12347081
  • Johan Westöö, Enhetschef, 08–12347292
Facklig företrädare
  • Lena Elfström, Vårdförbundet, 08-12340490
Publicerat 2023-08-23
Sista ansökningsdag 2023-10-16

Tillbaka till lediga jobb