Stockholms läns sjukvårdsområde, Primärvård, Liljeholmens vårdcentral, Gyn

VÄLKOMMEN till Liljeholmens gynekologiska mottagning.

Vår mottagning bedriver öppenvårdsgynekologi inom basuppdraget för "Vårdval gynekologi". Vi omhändertar kvinnor i alla åldrar med alla typer av gynekologiska besvär. Handledning av ST-läkare i gynekologi och allmänmedicin samt läkarstudenter ingår i vårt uppdrag.

Vår mottagning är belägen på våning 7 i Vårdhuset, Liljeholmsgallerian, med utsikt över Liljeholmstorget, som är en knutpunkt för tunnelbana, tvärbana och bussar.

Vi är en välfungerande mottagning med stort patientunderlag. Under sommaren 2023 har vi renoverat våra lokaler och utökat mottagningen med fler mottagningsrum och ändamålsenliga personalutrymmen.  Just nu arbetar 6 specialister i gynekologi på mottagningen, samt 3 undersköterskor. Vi söker nu ytterligare 1-2 specialister i gynekologi som vill arbeta inom öppenvårdsgynekologi. 

Arbetsuppgifterna består av specialistvård inom gynekologi med undersökningar, utredningar och behandlingar. Vi har inte tilläggsavtal för abort, fertilitet eller kirurgi. För kirurgi samarbetar vi med privata aktörer och akutsjukhusen i Stockholm.

Den gynekologiska mottagningen är en egen resultatenhet på Liljeholmens akademiska vårdcentral, Region Stockholm. Som akademisk vårdcentral ges stor möjlighet att engagera sig i studenthandledning, utveckla specialområde inom gynekologi eller arbeta med forskningsprojekt. Vi satsar på kompetensutveckling och prioriterar deltagande i kurser. Vi har ett tätt samarbete med vårdcentralen, där välfungerande stödfunktioner såsom verksamhetschef, ekonom, receptionist, sekreterare samt HR finns.

Kvalifikationer: Legitimerad läkare med specialistkompetens inom gynekologi och obstetrik. Intresse för handledning är meriterande. 

Anställningsform: Tillsvidareanställning eller timanställning, dagtid måndag-fredag, hel- eller deltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Personliga egenskaper: Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, engagemang och god samarbetsförmåga. Vi värdesätter att du är flexibel, målinriktad och intresserad av nytänkande.

För ytterligare frågor eller information om tjänsten är du välkommen att maila enhetschef Johanna Andersson, specialistläkare gynekologi, så kontaktar hon dig: johanna.k.andersson@regionstockholm.se

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad Hel- eller deltid
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/6199
Kontakt
  • Johanna Andersson, Specialistläkare gynekologi, 08-12367862
Facklig företrädare
  • Gunilla Bergström Läkarförbundet, 072–4514355
Publicerat 2023-08-17
Sista ansökningsdag 2023-10-15

Tillbaka till lediga jobb