Karolinska Universitetssjukhuset, N27 Funktion Barn PMI

Vi söker dig som är specialistutbildad sjuksköterska och vill jobba med den högspecialiserade omvårdnaden för Barn hos oss på Barn PMI (Perioperativ Medicin och Intensivvård). Här finns utveckling för hela din karriär och även möjlighet att lägga till fler specialiteter.

Du erbjuds 

Vi tror på ett livslångt lärande med stora möjligheter till utveckling. Inom Barn PMI finns alla möjligheter att utveckla din karriär inom en mängd specialiteter och vill du utforska en annan typ av omvårdnad kan vi erbjuda det också på något av våra andra högspecialiserade vårdgolv.

Läs mer om karriärmöjligheter på våra vårdgolv här: Jobba på Barn PMI 

Du kommer självklart även ha möjlighet att ta del av de generella erbjudanden och förmåner som Karolinska Universitetssjukhuset erbjuder såsom generöst friskvårdsbidrag och möjlighet till bruttolöneväxling för individuellt pensionssparande.

Om tjänsten

Barn PMI utgör en av få specialiserade verksamheter för anestesi-, operation och intensivvård för barn i Sverige och har som uppdrag att bedriva forskning, undervisning och sjukvård på hög internationell nivå.

Barn PMI bedriver framför allt högspecialiserad vård och hos oss arbetar både grundutbildade och specialistutbildade medarbetare på våra enheter. Barn PMI består av två medicinska enheter: Enheten för Perioperativ Medicin samt enheten för Intensivvård och transport där vi också tar emot en stor mängd utomläns- och utomlandspatienter.

Inom våra vårdgolv hittar du bland annat: Barnoperation, Barnanestesi, Barnuppvaket, Barnintermediärvård, Långtidsintensivvård för barn, Barnintensiven, Smärtbehandlingsenheten, ECMO samt Intensivvårdstransport. Perioperativ medicin för barn hittar du både på Karolinska i Solna och i Huddinge.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid eller enligt överenskommelse.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi söker

Vi söker medarbetare som har ett intresse av att vårda barn och deras föräldrar där föräldrarna blir en naturlig del av teamet. Hos oss får du jobba sida vid sida med de bästa och du får en spännande utmaning varje dag.

Dig som har förmåga och vilja att entusiasmera kollegor i utmaningar och arbetar kreativt och lösningsorienterat i vårt förbättringsarbete med att bedriva en god vård. Vidare ser vi att du är en person som brinner för att utveckla omvårdnadskvalitén och håller dig uppdaterad och öppen för ny kunskap. Om du dessutom kan bidra till vår positiva stämning samt har kraft och energi att se möjligheter i stället för hinder med patienten i fokus är du varmt välkommen att söka tjänsten.

Vi ser det som en självklarhet att du som söker delar våra värderingar Ansvar – Medmänsklighet– Helhetssyn och vår vision Patienten först – tillsammans skapar vi den bästa vården!

Kvalifikationer

Krav:

  • Legitimerad sjuksköterska med Specialistutbildning inom operation, anestesi, intensivvård eller barn.

Om Rekryteringsprocessen

Ange i din ansökan vilket vårdgolv du är mest intresserad av. Du är även välkommen att hospitera på flera vårdgolv för att se vilket som intresserar dig mest. Vi söker specialistutbildade sjuksköterskor inom operation, anestesi, intensivvård och barn till alla våra vårdgolv. Är du intresserad av transport finns även möjlighet att efter en tids arbete ingå i våra högspecialiserade transportteam. Läs mer om dem på: Att jobba på ITC - Intensive care Transportation Centre

Varmt välkommen med din ansökan - Tillsammans är vi Karolinska!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Så snart som möjlgt
Löneform Enligt överenskommelse
Antal lediga befattningar 4
Sysselsättningsgrad 100
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/5958
Kontakt
  • Mari Andersson, 08-12371346
  • Madeleine Sahlström, 08-12371156
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet Solna, vardforbundetsolna.karolinska@regionstockholm.se
  • Vårdförbundet Huddinge, vardforbundet.karolinska@regionstockholm.se
Publicerat 2023-08-31

Tillbaka till lediga jobb