Södersjukhuset AB, Kirurgi, Akutkirurgi

Är du ny i yrket som sjuksköterska eller har du några års erfarenhet? Då har du kommit rätt! Har du även ett brinnande intresse för att utveckla vården, samarbeta väl med kollegor och villig att lära dig nya saker? Då tror vi att du skulle trivas bra hos oss - och vi med dig!  

Om oss

Södersjukhuset och verksamhetsområde Kirurgi söker nu flera sjuksköterskor som vill bidra till att vo Kirurgi, som bedriver högspecialiserad vård med både bredd och spetskompetens fortsätter att utvecklas. 

vo Kirurgi är ett av Södersjukhusets största verksamhetsområden, uppdelat i fem sektioner: akut- och trauma-, bröst-, kärl-, samt övre- och nedre GI Kirurgi. Inom verksamhetsområdet bedrivs både bred kirurgisk sjukvård och högspecialiserad kirurgi. Vi har en operationsavdelning, del i dagkirurgisk avdelning, fyra vårdavdelningar, endoskopisk dagvård, och tre mottagningar. Delar av akutvården handhas av akutmottagningens akutläkare. Våra avdelningar har ett tätt samarbete mellan varandra där man får chans till att utveckla sin profession inom de olika verksamheterna.

Om jobbet

Vi söker nya engagerade medarbetare som vill bidra, utvecklas och göra karriär hos oss. Vi har flera goda exempel på där våra sjuksköterskor har utvecklats i kompetensstegen och det vill vi att även du ska göra. 

Du är relativt ny i rollen eller har erfarenhet och det viktiga för oss är att du har lätt för att samarbeta med dina kollegor samt har viljan att fortsätta utvecklas i din yrkesprofession inom akut/trauma eller akut/kärl. 

På akut/traumaenheten, avd 13 vårdas patienter som behöver behandling av akuta kirurgiska åkommor i övre-och nedre magtarmkanalen samt traumarelaterade skador och på avd 14 behandlas patienter inom akut/övre gastro buk. Vi tar emot patienter från akuten dygnet runt. Vår avdelning består av 24 vårdplatser där alla våra patienter vårdas i enkelrum.

I din roll som sjuksköterska hos oss kommer du planera och leda omvårdnaden av våra patienter. Våra fantastiska kollegor arbetar i team med läkare, sjuksköterskor och undersköterskor med patienten i fokus och det är hög nivå på det vi åstadkommer. 

Om dig 

Du är legitimerad sjuksköterska och för att trivas hos oss är du positiv och nyfiken samt vill lära dig nya saker. Du är dessutom en lagspelare som har lätt för att samarbeta. 

Du dras till att jobba inom akut sjukvård där tempot varierar och trivs med det, men där struktur och ordning ligger till grund för en god arbetsmiljö. Du vill utveckla och påverka vårt arbetssätt på avdelningen samt utvecklas i din yrkesprofession.

Förutom ovanstående är du legitimerad sjuksköterska. 

Vi är ivriga och nyfikna på dig och vill veta mer så du får gärna skicka din ansökan så snart som möjligt.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 5
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/5547
Kontakt
  • Agneta Strååt Gissberg, Vårdenhetschef 13, 08-12362602
  • Birgitta Sandholm, Vårdenhetschef 14, 072-5612431
Facklig företrädare
  • Emil Johansson, Vårdförbundet, 08-12361257
Publicerat 2023-09-27
Sista ansökningsdag 2023-10-19

Tillbaka till lediga jobb