Folktandvården Stockholm

Vill du arbeta som ledare i ett av Europas största tandvårdsföretag? Kanske ta nästa steg i din karriär? Nu har du möjlighet att få arbeta som biträdande klinikchef på Folktandvården i Kista.

Som biträdande klinikchef hos oss kommer du att få driva kliniken tillsammans med din klinikchef i linje med företagets målsättning och vision - att förbättra befolkningens mun- och tandhälsa!

Ditt uppdrag
Som biträdande klinikchef kommer du att vara delaktig i att leda, utveckla, organisera och följa upp verksamheten, tillsammans med Kistas klinikchef. Vidare i ditt uppdrag kommer du att coacha och engagera medarbetarna på kliniken, så att vi uppnår verksamhetsmålen på bästa sätt. Du kommer att ingå i klinikledningen och i din biträdande klinikchefsroll förväntas du även att arbeta kliniskt. Dessutom kommer du tillsammans med klinikchefen vara den sammanhållande länken mellan kliniken i Kista och Folktandvårdens olika kliniker i Region Stockholm.

Folktandvården Kista är en modern nischnodklinik och för närvarande har vi nischtandläkare inom käkkirurgi, endodonti och parodontologi samt en nischtandhygienist inom parodontologi. Vi har en god kompetens inom pedodonti och kliniken har även senaste tekniken i form av endodontiskt mikroskop och intraoral scanner för digitala avtryck. Kliniken ligger mitt i Kista Galleria med nära anslutning till flera busslinjer, tunnelbanelinjer och pendeltåg vilket medför mycket goda kommunikationsmöjligheter. Kista som område är just nu under en omfattande expansiv fas där flera nya bostadsområden, kontor samt tvärbana växer fram.

Vad du behöver för att lyckas
Vi söker dig som är utbildad tandläkare eller tandhygienist. Du kan även ha bakgrund som tandsköterska, då i kombination med relevant högskoleutbildning. Du har en mycket god kommunikativ förmåga i det svenska språket, i både tal och skrift. Dessutom är det meriterande om du har erfarenhet av ledarskap och/eller utbildning inom ledarskap.

Vidare i din roll som biträdande klinikchef är du affärsmässig eftersom du förstår strategier och prioriteringar inom verksamheten och tillämpar denna kunskap, för att på bästa sätt driva kliniken framåt. Därutöver sätter du upp höga mål och arbetar uthålligt för att uppnå dem. Du bygger relationer med personer på olika nivåer inom organisationen, samt samverkar genom att främja och utveckla andras idéer. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

När du blir en av oss
Hos oss erbjuder vi även goda möjligheter till vidareutveckling. Därutöver erbjuder vi dig generösa erbjudanden och en god struktur. Tjänsten som biträdande klinikchef är ett tidsbegränsat förordnande, med en tillsvidareanställning i grundprofessionen på del-/heltid med tillträde enligt överenskommelse. Vi förväntar oss att du har en målsättning om att gå vidare till ett klinikchefsuppdrag längre fram. Provanställning kan förekomma.

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 12 juni-2023
. Tillträde sker enligt överenskommelse. Urval kommer att ske löpande. Så ansök gärna idag. Bifoga kopia av legitimation/examinationsbevis tillsammans med CV.

Vill du veta mer om tjänsten och hur vi jobbar?
Välkommen att kontakta:
Emir Ahtam, klinikchef, emir.ahtam@regionstockholm.se, ring eller smsa: 072-582 23 43 eller Joakim Levin, områdeschef, joakim.levin@regionstockholm.se, ring eller smsa: 072-582 23 42

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4798
Facklig företrädare
  • Ulrika Rebhan, TT, 08-12315232
  • Soheila Mellat, Vision, 08-12316696
  • Helen Ahlgren, SRAT, 08-12316980
Publicerat 2023-05-29
Sista ansökningsdag 2023-06-12

Tillbaka till lediga jobb