Stockholms läns sjukvårdsområde, Psykiatri Sydväst, Läkarsektionen

Universitetskliniken Psykiatri Sydväst drivs av visionen att erbjuda den bästa psykiatriska vården i Sverige. Vi har omfattande samverkan med Karolinska Institutet och präglas av forskning, nytänkande, innovationer och ständig utveckling. Psykiatri Sydväst är i sin helhet samlad i Flemingsberg vid Karolinska Universitetssjukhuset Huddinge. Läs mer om Psykiatri Sydväst här

Vi söker nu dig som är specialist i psykiatri som är intresserad av och vill utveckla ditt ledarskap.

Psykiatri Sydväst har sju vårdavdelningar med totalt 113 vårdplatser, med inriktning mot olika patientgrupper. Varje avdelning arbetar nära motsvarande öppenvårdsmottagning enligt välstrukturerade vårdprocesser. Här kan du läsa mer om våra medarbetares tankar kring att arbeta vid PSV.

10 skäl att arbeta på Psykiatri Sydväst

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter innefattar rekrytering och personalansvar för vår fantastiskt kompetenta och trevliga ST-läkargrupp, cirka 40 medarbetare. Du kommer i nära samarbete med ST-studierektor ansvara för utveckling och uppföljning av ST-utbildningen som erbjuds vid kliniken. Som ST-läkarchef tillhör du Psykiatri Sydvästs Läkarsektion och ingår i sektionens ledningsgrupp. I arbetet kommer du att ha ett nära samarbete med samordnare för ST-läkarna samt med övriga läkarchefer. Arbetsuppgifterna motsvarar 50% tjänstgöringsgrad och övrig tid tjänstgör du kliniskt som överläkare inom Psykiatri Sydväst. Som specialist på kliniken ingår du även efter introduktion i bakjourslinjen.

Anställningsform

Du anställs i din grundprofession motsvarande 100% tjänstgöring, uppdraget som ST-läkarchef motsvarar 50% av tjänsten. 

Kvalifikationer

Specialist i psykiatri med starkt intresse för utbildnings- och utvecklingsfrågor. Intresse för och erfarenhet av ledarskap är meriterande. Erfarenhet av chefstjänst samt relevant ledarskapsutbildning är starkt meriterande. Goda kunskaper i svenska i tal och skrift (lägst C1). 

Du ska vara en god kommunikatör, inspirerande och uppfattas som tydlig och målinriktad. Som ledare är du nyfiken, tycker om att leda i förändring, har en god samarbetsförmåga och hög arbetskapacitet. Du är flexibel och har god samarbetsförmåga samt är intresserad av ledarskaps- och utvecklingsfrågor. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Övrigt

Intervjuer sker löpande 

 

Välkommen med din ansökan

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskomelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Huddinge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4701
Kontakt
  • Henrik Malaise Sektionschef, 072-4520742
Facklig företrädare
  • Raquel Olofsson Falla, läkarförbundet, 0703037382
Publicerat 2023-05-30
Sista ansökningsdag 2023-06-20

Tillbaka till lediga jobb