Södersjukhuset AB, Bilddiagnostik, Fysiologiska kliniken, BMA

BMA till Södersjukhuset – metodansvarig inom ekokardiografi

Är du biomedicinsk analytiker med inriktning klinisk fysiologi med erfarenhet inom ekokardiografi och vill du ta ansvar och utveckla ett av de mest eftertraktade metod inom klinisk fysiologi? Vill du ha nära patientkontakt och samtidigt jobba i ett av landets största akutverksamhet? Vill du jobba i en verksamhet med härliga kollegor samt goda möjligheter till kompetensutveckling och variation? Då kan vi erbjuda en fast tjänst samt även ett tillfälligt uppdrag som metodansvarig inom ekokardiografi.

Fysiologiska kliniken på Södersjukhuset består av både klinisk fysiologi samt neurofysiologi och är en egen klinik som ingår tillsammans med röntgen och mammografi i verksamhetsområde Bilddiagnostik. Vi är en ackrediterad verksamhet med ett stort kvalitetsfokus och patienten i centrum. Vi har modern utrustning samt en effektiv och välorganiserad verksamhet.

Ledningens intresse för teknik och framtidsutveckling ger möjlighet att tänka nytt och engagera sig i morgondagens diagnostik. Här får du även möjlighet att påverka vården med dina kunskaper och idéer. Kliniken har ca 40 anställda, (läkare, biomedicinska analytiker, undersköterskor och administratör).

Vi söker

Vi söker dig som är biomedicinsk analytiker med erfarenhet inom ekokardiografi. Du som söker är självständig, flexibel, har en god analytisk förmåga och deltar aktiv i verksamhetsutveckling. Meriterande, men inget krav är tidigare erfarenheter inom nuklearmedicin- hjärtscint eller kärlultraljud.

Vi kan också erbjuda dig extra utmaningar om du har intresse för kvalitetsförbättrande arbete eller som internrevisor.

Arbetsuppgifter: Våra metoder är: ultraljud av kärl och hjärta, spirometri, vilo EKG, arbetsprov, perifer cirkulationsutredning, långtidsregistrering av EKG och blodtryck, hjärt-MR, hjärt- och njurscintigrafier samt neurofysiologiska undersökningar som EEG, neurografier, akuta sömnapneundersökningar samt autonoma tester.

Vi erbjuder dig en trevlig arbetsmiljö, god möjlighet till kompetensutveckling både inom klinisk fysiologi och neurofysiologi samt variation i ditt arbete inom verksamheten. Södersjukhusets anställda får även tillgång till personalgymmet med möjlighet till gruppträningspass, egen träning och friskvårdbidrag uppemot 5000kr.

 

Anställningsform: Tillsvidare, heltid 40 tim/vecka dagtid, med lediga helger.

Kvalifikationer: Legitimerad biomedicinsk analytiker med fysiologisk inriktning. Erfarenhet inom ekokardiografi. 

Goda kunskaper i svenska.

 

Personliga egenskaper

Du är flexibel och ansvarstagande. Har god samarbets- och kommunikationsförmåga. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

 

Information om tjänsten lämnas av:

Vårdenhetschef Shang Askari Said

Tel.08-12366651 epost: shang.askari-said@regionstockholm.se

Enhetsledare Klinisk Fysiologi: Karl Björkil Tel. 08-12363566 epost: karl.bjorkil@regionstockholm.se

Enhetsledare Neurofysiologiska mottagning: Isabella Ranta

Tel.08-12363631 epost: isabella.ranta@regionstockholm.se

Facklig företrädare Vårdförbundet: Joana Nunes Franco da Silva Fouto Tel: 08-12363633 epost: joana.nunes-franco-dasilva-fouto@regionstockholm.se

Övrig information

Sista ansökningsdag 230621 Intervjuer kommer att ske löpande

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt ö.k
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4615
Kontakt
  • Vårdenhetschef Shang Askari Said, 08-12366651
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet Centra Söder, 08-12361000vx
Publicerat 2023-05-23
Sista ansökningsdag 2023-06-23

Tillbaka till lediga jobb