Tiohundra

Vill du arbeta och utvecklas tillsammans med ett bra team som vårdar äldre? Bli vår nya kollega!

Om tjänsten
I tjänsten ingår sedvanliga sjuksköterskeuppgifter med inriktning på omvårdnad och demens. I ditt arbete ingår primäransvar för de boende på enheten och att ha ett tvärprofessionellt samarbete med alla yrkeskategorier inom enheten.

Du kommer även att handleda medarbetarna i olika omvårdnadsfrågor, ge telefonrådgivning samt delegera. Vi använder ett digitalt signeringssystem för delegerad omvårdnadspersonal. Du är en viktig del i vårt arbete med personcentrerad omvårdnad, BPSD och palliativ vård genom NVP.  

Tjänstgöringsgrad och schemaläggningen kommer vi överens om tillsammans. Arbetstiden är till dagtid måndag till fredag.

Vi värnar om vår goda kamratanda, trevliga stämning och arbetsmiljö och ser nu fram emot att få dig som vår nya kollega!  

Om dig
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Erfarenhet av äldrevård är meriterande. Körkort för manuell växellåda samt körvana är ett krav.

Du är lugn och trygg i din yrkesroll och värdesätter att arbeta inom äldrevården. Vi ser också att du trivs med att arbeta självständigt, göra bedömningar och ta egna beslut samtidigt som du vill vara med och utveckla vårdkvalitén och höja patientsäkerheten på våra särskilda boenden.

Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.

Om oss
Välkommen till Birgittagården i Rimbo, ett av tio äldreboenden med demens- och omvårdnadsplatser i Tiohundra. Några av våra boenden har även korttidsplatser. Birgittagården består av 74 lägenheter varav 40 platser är demensplatser. Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete med många minnesvärda möten med våra äldre och deras närstående.

För oss är patientsäkerhet och personcentrerad omvårdnad viktigt, något som underlättas av att bolaget innehåller både äldrevård och akutvård.

Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Sammanslagningen av sjukvård och omsorg i samma företag gör oss unika i Sverige. Vårt innovativa och effektiva arbetssätt höjer kvaliteten och skapar mervärde för patienter, brukare, närstående och medarbetare. Detta gör oss också till en attraktiv arbetsgivare, vilket återspeglas i våra höga resultat i medarbetarenkäten. Tiohundra samverkar i Norrtäljemodellen som är uppmärksammad såväl här hemma som internationellt, och lyfts fram av socialdepartementet som en förebild att ta efter.  

Välkommen med din ansökan!   

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100% eller enligt överenskommelse
Ort Rimbo
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4477
Kontakt
  • Ulrika Karlsson, 08-12326745
Facklig företrädare
  • Nås via vår växel, tel, 0176-10100
Publicerat 2023-05-16
Sista ansökningsdag 2023-07-09

Tillbaka till lediga jobb