Vill du kunna styra ditt schema och välja om du vill arbeta på mottagningen, inom hemrehab och delvis digitalt hemifrån? Då är du den vi söker till vårt härliga team!

Vi behöver förstärkning och söker en dietist för tillsvidaretjänst till Spånga Rehab.

Vi erbjuder en arbetsplats med kompetenta, positiva och drivna arbetskamrater som tillsammans skapar förutsättningar för att förbättra våra patienters livskvalité. Vårt arbete präglas av arbetslust och stort engagemang! På Spånga Rehab arbetar förutom dietister även arbetsterapeuter, fysioterapeuter/sjukgymnaster, kiropraktor, logoped och kurator samt receptionist och vi är en lagom stor grupp på 23 personer.

Rehab Västra är en egen resultatenhet inom Stockholms läns sjukvårdsområde med uppdrag att bedriva primärvårdsrehabilitering (basuppdrag) samt ett tilläggsuppdrag för neuroteam i öppenvård (Spånga Rehab). Våra mottagningar finns i Kista, Bromma, Ekerö och Spånga och tillsammans är vi ca 70 medarbetare varav 7 dietister. I dietistgruppen har en av dietisterna ett samordningsansvar som yrkesföreträdare för gruppen.

I vår verksamhet arbetar vi aktivt för en god arbetsmiljö och en utvecklande lärandemiljö. En hälsosam livsstil och en bra balans mellan arbete och privatliv är för oss en självklarhet! Därför satsar vi på kompetensutveckling, flexibla arbetstider, ett generöst friskvårdsbidrag, möjlighet till distansarbete, friskvård på arbetstid samt fri sjukvård. 

Arbetsuppgifter
Dietisten inom Primärvårdsrehab möter patienter i alla åldrar och du kommer att arbeta med patienter som har livsstilsrelaterade sjukdomar som diabetes, hjärt-kärlsjukdom, övervikt samt mag-tarmsjukdomar, undernäring eller allergi/intolerans. Arbetet sker genom bedömning, behandling och rådgivning på mottagningen, vid hembesök och/eller via distans. Du förskriver och ordinerar nutritionsprodukter och speciallivsmedel.

Arbetet kräver god samarbetsförmåga då du ibland kommer arbeta i team med andra yrkeskategorier på mottagningen och samverka med anhöriga, hemtjänst och andra vårdgivare kring dina patienter. I arbetet ingår även gruppbehandling för olika diagnosgrupper och handledning av studenter.

Anställningsform

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Omfattningen är heltid 40 tim/vecka men även deltid kan diskuteras om det är att föredra. Tillträde enligt överenskommelse. Urval sker löpande under annonseringstiden och intervjuer kan komma att påbörjas innan sista ansökningsdag passerat varför vi gärna ser att du skickar in din ansökan redan idag.  

Kvalifikationer

  • Legitimerad dietist gärna med tidigare erfarenhet av primärvård vilket är meriterande
  • B-körkort är ett krav

Önskvärda kompetenser

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet. För att arbeta i vår verksamhet innebär det att du har följande kompetenser:

  • Är lojal och ansvarstagande för både ditt eget arbete och verksamheten
  • Är flexibel och har god samarbets- och kommunikativ förmåga
  • Har ett strukturerat arbetssätt och klarar stressiga arbetssituationer

När du arbetar i patientens hem måste du klara av att vistas i miljöer med husdjur/pälsdjur och inte vara känslig för röklukt. 

Information om tjänsten lämnas av

Enhetschef Anna Möller, tel: 08-123 390 55, anna.k.moller@regionstockholm.se

Facklig företrädare 

Gunilla Häll, Naturvetarna, Tel: 08-123 676 41

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Efter överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Spånga
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4430
Kontakt
  • Anna Möller Enhetschef, 08-12339055
Facklig företrädare
  • Gunilla Häll, Naturvetarna, 08-12367641
Publicerat 2023-05-12
Sista ansökningsdag 2023-06-18

Tillbaka till lediga jobb