Tema Kvinnohälsa och Hälsoprofessioner, Arbetsterapi o fysioterapi

Välkommen till oss - vi söker en ny arbetskamrat!  Är du Leg. Fysioterapeut med intresse av att jobba inom Tema Akut och Reparativ Medicin? En av våra medarbetare går i pension och vi vill därför nu rekrytera in en ny inspirerande kollega till oss på Arbetsterapeutiska Rehabiliteringen! Du är hjärtligt välkommen att kontakta oss för mer information. Läs mer nedan och sök denna intressanta tjänst.

 

Vi erbjuder

  • Heltidstjänst med bra arbetskamrater och fint arbetsklimat.
  • En tillsvidaretjänst.
  • Ett flexibelt arbete med omväxlande arbetsuppgifter.
  • Friskvårdsbidrag och personalgym.

Som anställd på Karolinska Universitetssjukhuset får du självklart också ta del av olika förmåner. Här kan du läsa mer om hur det är att arbeta hos oss på Karolinska Universitetssjukhuset och vill du läsa mer om våra förmåner kan du läsa här.

 

Om oss

En av våra medarbetare går i pension och vi söker nu en fysioterapeut/sjukgymnast med erfarenhet inom käkfunktionsstörningar och ortopedisk öppenvård.

Inom Tema Akut och reparativ medicin ryms ett antal specialistområden så som exempelvis akut- och intermediärvård, traumatologi, ortopedi, akutkirurgi, plastikkirurgi inkl. brännskadevård. Som fysioterapeut har du en viktig roll inom samtliga områden, mestadels inom slutenvård men även öppenvård.

 

Om tjänsten

Tjänsten innebär i huvudsak arbete inom öppenvård och arbete med käkpatienter som t.ex. temporomandibulär störning eller TMD. Det innebär att du gör bedömningar och lägger upp olika typer av behandlingar för dessa patientkategorier som kommer med utmaningar på olika sätt, fysiologiska och psykosociala.

Du kommer att ha ett nära samarbete med bettfysiolog och käkirurg kring dessa patienter. Till denna patientgrupp behövs ett holistiskt perspektiv i synen kring fysioterapibehandling eftersom det ofta är komplexa situationer. Detta är ett område som det finns stora möjligheter till utveckling av området då remissinflödet ökar p.g.a. ökat behov i samhället. 

Annonsen avser en tillsvidaretjänst, med start enligt överenskommelse.

 

 Kvalifikationer

Krav:

  • Leg. Fysioterapeut/sjukgymnast.

Meriterande:

  • Klinisk erfarenhet av området, erfarenhet av att jobba med stressreducerande tekniker.

 

Personliga egenskaper

För att passa in i sammanhanget, gruppen och arbetsuppgifter uppskattar vi om du känner igen dig och besitter bl.a. nedanstående egenskaper.

  • Självgående.
  • Samarbetsförmåga.
  • Tydlig.
  • Kreativ.

 

Om rekryteringsprocessen 

Intervjuer kommer att ske fortlöpande och anställning kan komma att ske innan annonsens sista ansökningsdatum, så vänta inte med din ansökan! 

Varmt välkommen att höra av dig till mig vid frågor eller funderingar.

Med vänlig hälsning,

Anna Johansson, Chefarbetsterapeut, Mobil: 073-6251717

Varmt välkommen med din ansökan

Anställningsform Tillsvidare med provanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 230801 eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Solna
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4425
Publicerat 2023-05-15
Sista ansökningsdag 2023-06-02

Tillbaka till lediga jobb