Vi söker dig som är sjuksköterska och som vill börja arbeta dagtid med arytmier. Då vi utökar verksamheten behöver vi ytterligare medarbetare till en av Sveriges största pacemakermottagningar.

På vår Arytmienhet utför vi utredningar, implantationer och uppföljningar av device (pacemaker, ICD, CRT och ILR). På enheten arbetar sjuksköterskor, läkare och undersköterskor i ett nära samarbete.

Arbetsuppgifter: 

​Du kommer att ha mottagningsverksamhet med pacemakerkontroller, telefonrådgivning. På operation kommer du att både sterilassistera vid device operation och ansvara för patienten och programmering under och efter operationen. Din inskolning kommer primärt att starta på operation och efter det så påbörjar du din utbildning inom pacemakerprogrammering, där målet är att du ska ha självständig pacemakermottagning.

Personliga egenskaper: 

Vi är en arbetsgrupp som lägger stor vikt vid kvalitet och utveckling där vi söker dig som vill bidra till detta. Du är en person som trivs med att arbeta både självständigt och i team, är initiativrik, strukturerad med god analytisk förmåga och ett stort tekniskt intresse.

Varför ska du söka dig till oss?

  • Vi ger dig den inskolning och utbildning som krävs för att du kunna arbeta hos oss
  • Utvecklande och stimulerande arbete med intern kompetenstege
  • Fortlöpande kompetensutveckling under hela anställningen
  • Vi har låg personalomsättning och mycket erfarna kollegor
  • Ett nära och ett bra samarbete mellan professionerna
  • Arbeta i ljusa nyrenoverade lokaler
  • Omväxlande arbete med akut operationsverksamhet och planerad mottagning
  • Dagtidstjänstgöring utan helger

Som anställd på Danderyds sjukhus får du ersättning för sjukvård, ett friskvårdsbidrag på 5000 kr per år och tillgång till det välutrustade personalgymmet Lyftet för endast 540 kr per år. Du erbjuds personalparkering till förmånligt pris samt personalbostad vid behov. Vi har förmånliga ersättningar för dig som är föräldraledig. Utöver det finns pension, semester, företagshälsovård, försäkringar och löneväxling.

Allt om dina förmåner

 

Anställningsform:

Tillsvidareanställning, dagtid med veckoarbetstid 40h/vecka.

 

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska med erfarenhet från hjärtsjukvård. Tidigare erfarenhet av sterila ingrepp (tex PCI eller elfys) och pacemakermottagning är meriterande. ​

Vi kan erbjuda dig stora utvecklingsmöjligheter i en högteknologisk och forskningsintensiv miljö där du blir en viktig pusselbit i vårt glada tvärprofessionella specialistteam.

 

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Dagtid 40 timmar/vecka
Ort Danderyd
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4341
Kontakt
  • Annika Kinch Westerdahl, 08-12358722
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, 08-12357070
Publicerat 2023-05-10
Sista ansökningsdag 2023-06-10

Tillbaka till lediga jobb