Varmt välkommen till endoskopimottagningen, vi söker dig som vill göra skillnad, varje dag.

Endoskoperande sjuksköterska på Södertälje sjukhus:  

Vi erbjuder ett spännande uppdrag med självständiga arbetsuppgifter. På endoskopimottagningen bedriver vi både akut och elektiv verksamhet. Vi gör undersökningar såsom gastroskopier, koloskopier, endoskopiska ultraljud med finnålspunktion och PEG-inläggningar. Som endoskoperande sjuksköterska hos oss skoperar du egna patienter och kommer framförallt att arbeta med koloskopier. Du ingår i vårt team bestående av undersköterskor, läkare och sjuksköterskor. Du kommer att kunna påverka utvecklingen i din roll.

Endoskopimottagningen har idag ca 3000 besök/år och vi har en ambition att utöka i vilket du spelar en mycket viktig roll.

Dina personliga egenskaper:  

För att komma till rätta i din roll är det viktigt att du är självständig men trivs med att samarbeta. Du sätter patienten i centrum och tycker att det är spännande att vara med och utveckla verksamheten. Du är ansvarstagande, har förmåga att prioritera och ta egna initiativ, du har god organisations- och planeringsförmåga. Du tycker om medicinsk teknik och trivs med variationen i arbetsuppgifterna, blandningen mellan det akuta och det planerade. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Dina kvalifikationer:  

Du är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom endoskopi. Det är meriterande om du har endoskopierfarenhet.

Anställningsform:  

Tillsvidareanställning, dagtid, heltid 40 h/v.

Om Södertälje sjukhus:

Södertälje sjukhus ligger centralt i Södertälje med mycket goda kommunikationer med pendeltåg och buss. Här finns goda karriärmöjligheter och en kultur som ger dig möjlighet att påverka på riktigt. Vi är stolta över att vara det lilla sjukhuset med korta beslutsvägar, närvarande chefer och goda anställnings förmåner. Det är viktigt att alla som arbetar här mår bra och därför erbjuder vi även friskvårdsbidrag och tillgång till både friskvårdskonsult och träningslokaler. 

Vår vision:

Ditt sjukhus genom livet. Södertälje sjukhus är ett kombinerat akutsjukhus med planerad specialist- och förlossningsvård och närsjukhus med geriatrik, palliativ vård och ASIH, inom Region Stockholm. Här finns en trygg, tillgänglig och modern hälso- och sjukvård. Våra 1 300 medarbetare uppmuntras till samarbeten mellan verksamhetsområden och kunskapsutbyten. Som anställd får du tillgång till unik kompetensutveckling och möjlighet att göra karriär. Tillsammans tar vi Stockholm framåt.

 

Välkommen med din ansökan! För att din ansökan ska vara komplett bifoga både personligt brev och CV. 

Inlämnade ansökningshandlingar betraktas som allmän handling och kan på begäran lämnas ut till utomstående enligt Offentlighets- och sekretesslagen.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Södertälje
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4251
Kontakt
  • Birgitta Milton, 08-12325139
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, 08-12324306
Publicerat 2023-05-09
Sista ansökningsdag 2023-06-15

Tillbaka till lediga jobb