Är du en sjuksköterska som gillar du arytmier? Sök då tjänsten hos oss där du får chans att arbeta med flimmerpatienter på i det akuta flödet, på mottagning, med elkonvertering samt med flimmerablationer på elfys lab.

Vår verksamhet

Hjärtkliniken på Danderyds Sjukhus är en av Sveriges största och som de senaste åren legat i topp i nationella kvalitetsindex för omhändertagande och uppföljning av hjärtpatienter. Inom kliniken finns goda möjligheter till vidareutveckling och vi arbetar mycket med att stärka upp våra medarbetares kompetenser. Vi främjar även sjuksköterskor som vill forska.

På Elfys lab utförs olika Elektrofysiologiska undersökningar och ablationer av ffa förmaksarytmier så som förmaksflimmer, fladder och olika typer av SVT. Här ingår du i ett team med sjuksköterskor, elfys assistent och elektrofysiologer. Vi har enbart planerad verksamhet och du är en av tre sjuksköterskor på labb som växlar mellan att assistera vid ingreppet, ansvara för patienten och hantera bokning av ingrepp.

Flimmercentrum är tillsammans med flera centrumbildningar (Hjärtsviktcentrum och Bröstsmärtecentrum) ett koncept med utökad dagvårdsverksamhet att förbättra vården för våra patienter. Vi kan här ta patienter direkt från akutmottagningen för att skynda på utredningsprocessen och därmed motverka att patienterna behöver läggas in. På Flimmercentrum har vi direktintag för patienter med pågående snabbt förmaksflimmer, vi utför akuta och planerade elkonverteringar, har daglig telefonrådgivning och inbokad sköterske- och läkarbaserad flimmermottagning.

 

Arbetsuppgifter

Tillsammans med kollegor ansvarar du för de patienterna som passerar Flimmercentrum. Du tar emot patienter direkt från akutmottagningen, deltar vid elkonvertering, ansvarar för patienten i efterförloppet. Det ingår telefonrådgivning och så småningom även sjusköterskebaserad mottagning.

På elfys labb kommer du alternera mellan olika positioner på salen så som att assistera sterilt vid ingreppet, vara patientansvarig SSK med ansvar för läkemedelsadministration och assistera med material.

 

Anställningsform
Tillsvidareanställning med arbetstidsmått på 40 tim/vecka. Du kommer att tjänstgöra var fjärde helg på en slutenvårdsavdelning på kliniken.  

 

Kvalifikationer:
Vi söker en sjuksköterska gärna med kardiologisk erfarenhet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Personliga egenskaper

Du är ordningsamt och självständig men med en god förmåga att samarbeta och bra på att kommunicera. Du behöver vara flexibel och kunna anpassa dig till varierande flöden som kan uppstå. Ett gott humör och en positiv attityd kommer att hjälpa dig på vägen.

 

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 40 timmar/vecka
Ort Danderyd
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/3895
Kontakt
  • Annika Kinch Westerdahl, 08-12358722
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, 08-12357070
Publicerat 2023-05-17
Sista ansökningsdag 2023-06-07

Tillbaka till lediga jobb