Psykiatri Södra Stockholm, Starta upp en ny allmänpsykiatrisk avd med oss!

Psykiatri Södra Stockholm strävar efter att bli ett ledande föredöme inom svensk psykiatri. Det gör vi genom att arbeta personcentrerat, erbjuda rätt kompetens för patientens behov, betona tillämpning av evidensbaserade riktlinjer och vårdprogram. Vi satsar fortsatt på utvecklingsarbete inom områdena patientsäkerhet, vårdprocesser och vår viktigaste resurs medarbetaren. Vi är över 850 engagerade medarbetare som erbjuder patienter en god, säker och jämlik vård.

På Nacka sjukhus öppnar vi, i början av september 2023, upp en ny allmänpsykiatrisk avdelning med 16 vårdplatser. Det här innebär att vi blir en del av Nordens största byggnad med psykiatrisk heldygnsvårdvård.

Vi söker nu sjuksköterskor som vill vara med från start, där vi tillsammans kommer att bygga upp och skapa en allmänpsykiatrisk avdelning. Vi kommer gemensamt att utarbeta vårt arbetssätt på avdelningen, upprätta rutiner och jobba för att skapa en trygg och givande arbetsmiljö. Under öppnandet av avdelningen kommer vi implementera och arbeta utifrån Safewards-modellen. Vi kommer även att arbeta med ett samtal om dagen och fortsätta att utveckla och förbättra vår heldygnsvård.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska hos oss kommer du att få vara med och skapa en helt ny avdelning. Du kommer att leda omvårdnadsarbetet kring våra patienter, vilket innebär att planera och utföra omvårdnadsåtgärder. Du deltar i ronder tillsammans med läkare, undersköterskor samt paramedicinsk personal. I dina arbetsuppgifter ingår även stödsamtal med patienter samt kontakt och samordning med andra vårdgivare, kommuner och anhöriga/närstående. Vi använder oss av Take Care som journalföringssystem.

Kompetensutveckling

Kompetensutveckling är viktigt för oss och det är en självklarhet att alla våra medarbetare deltar i olika utbildningar och kurser. För dig som sjuksköterska kan vi erbjuda specialistutbildning i psykiatri inom ramen för din heltidsanställning. Som specialistsjuksköterska finns möjligheten att utnyttja din spetskompetens genom att inneha en funktionsroll inom olika ansvarsområden, där fokus ligger på förbättringsarbete samt långsiktigt strategiskt arbete. Du arbetar en viss procent administrativt inom ramen för denna roll.

Kvalifikationer

Du som söker ska vara legitimerad sjuksköterska. Tidigare erfarenheter av psykiatrisk vård och/eller specialistutbildning i psykiatri ses som meriterande men är inget krav.

Som sjuksköterska hos oss brinner du för den psykiatriska omvårdnaden och du är inte rädd för att tänka nytt och utanför boxen. Du är motiverad till att se till och bemöta våra patienters varierande behov. Vidare är du tydlig i din arbetsledarroll och delegerar uppgifter på ett rättvist sätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vad vi erbjuda dig

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid (38:15 tim/vecka). Som arbetsgivare månar vi om våra medarbetares hälsa och välmående och erbjuder bland annat flextid, friskvårdstimme och 5 000 kr i årligt friskvårdsbidrag.

Låter det intressant?

Du söker tjänsten med CV, personligt brev och intyg. Vi tillämpar löpande intervjuer i denna rekryteringsprocess.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning tillämpas
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Nacka
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/3887
Kontakt
  • Enhetschef, Emma Hannerstam, 08-12341629
  • Biträdande Enhetschef, Rebecka Somogyi Iresjö , 08-12341619
Facklig företrädare
  • Lena Elfström, Vårdförbundet, 08-12340490,lena.elfstrom@regionstockholm.se
Publicerat 2023-04-26
Sista ansökningsdag 2023-05-26

Tillbaka till lediga jobb