Tiohundra

Är du intresserad av sömnapnéutredning och -behandling? Välkommen till vår sömnverksamhet, som prisats av Apnéföreningen som Stockholms mest välfungerande. Enheten för klinisk fysiologi och sömnapné erbjuder dig en trevlig arbetsmiljö med positiv atmosfär på jobbet.

 

Om tjänsten

Hos oss får du utvecklas genom att lära av duktiga kollegor. För dig som önskar erbjuder vi vidareutbildning för att bli diplomerad inom området sömnfysiologi. Här får du möjlighet att förverkliga dina verksamhetsförbättrande idéer. Våra beslutsvägar är korta och det är lätt att påverka arbetet.

Tjänsten omfattar cirka halvtid. En kombinationstjänst med arbete både inom sömnapnéverksamheten och klinisk fysiologi är möjlig.

Till förmåner på sjukhuset hör ett generöst friskvårdsbidrag (5000 kr för 2023) och
tjänstepensionsavsättning där vi betalar in 6 % av din månadslön.

 

Om dig

Vi söker dig som är specialistläkare i anestesiologi, lungmedicin, öron-näsa-hals-sjukdomar, klinisk fysiologi eller närliggande specialitet med intresse för andning och sömnapné och som vill bidra till att utveckla verksamheten framöver. Tidigare erfarenhet av arbete på sömnapnémottagning är meriterande.

Du bidrar till att löpande utveckla och förbättra verksamheten. Du gillar mottagningsarbete och tycker om att arbeta i team med andra yrkeskategorier för att uppnå bra kvalité. Du delar gärna med dig av dina kunskaper. Naturligtvis delar du vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Om oss

Vi är en relativt liten men framåtblickande och positiv klinik där alla personalkategorier aktivt bidrar till verksamhetens utveckling. Enhetens verksamhet består till hälften av sömnapnémottagning och till hälften av vanlig klinisk fysiologisk diagnostik. Sömnapnéverksamheten erbjuder utredning, behandling och uppföljning av sömnapnépatienter. Förutom arbetet på sömnapnémottagningen finns också möjlighet till arbete med klinisk fysiologisk diagnostik för den som är intresserad och kvalificerad.

Inom sömnapnéverksamheten arbetar specialistläkare, sjuksköterskor och undersköterskor. På enheten arbetar också specialister i klinisk fysiologi och kardiologi, ST-läkare i klinisk fysiologi och biomedicinska analytiker. Vi tar emot randande ST-läkare, auskulterande läkare, BMA- och sjuksköterskestudenter samt undersköterskeelever.

Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Sammanslagningen av sjukvård och omsorg i samma företag gör oss unika i Sverige. Vårt innovativa och effektiva arbetssätt höjer kvaliteten och skapar mervärde för patienter, brukare, närstående och medarbetare. Norrtälje sjukhus är ett komplett akutsjukhus som får toppbetyg av både medarbetare och patienter. På vårt trivsamma sjukhus har vi ett välfungerande samarbete mellan enheter. Närheten, den personliga kommunikationen och teamet präglar vårt sjukhus. Hos oss arbetar du i en fantastisk Roslagsmiljö med nära till det mesta; havet, en charmig stadskärna, uteserveringar samt närhet till ett boende i lantlig miljö men ändå nära Stockholm.

Du når oss enkelt med bekväm och wifi-utrustad buss direkt från Stockholm.

 

Flytta till Norrtälje?

Norrtälje ligger på pendlingsavstånd från både Stockholm och Uppsala. Går du i tankar på att flytta till Norrtälje kan rekryteringslotsen – ett samarbete mellan Norrtälje kommun och några av våra största arbetsgivare – hjälpa dig på vägen med så väl bostad, jobb till medföljande partner, skola och barnomsorg.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50%
Ort Norrtälje
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/3328
Kontakt
  • Ingrid Berggren, Tf Klinikchef, 08-12326589
Facklig företrädare
  • Nås via vår växel, tel., 0176-10100
Publicerat 2023-04-04
Sista ansökningsdag 2023-06-18

Tillbaka till lediga jobb