Vi söker en fysioterapeut till sektionen Högspecialiserad Neurorehabilitering Öppenvård med placering på Team Unga Vuxna och i Rehabgymmet.

 

Vi är en öppenvårdsenhet som tar emot patienter med medelsvåra förvärvade hjärnskador.

I Team Unga Vuxna följer vi inskrivna patienter från 18-25 års ålder. Insatser kan exempelvis utgöras av en interdisciplinär teambedömning avseende konsekvenserna av en förvärvad hjärnskada, en periods intensiv rehabiliteringsträning, råd och stöd, medverkan i planering kring studier och introduktion i arbetslivet, utfärdande av intyg och medverkande i nätverksarbete kring patienten.

 

Vårt anställningserbjudande

Som anställd på Danderyds sjukhus får du ersättning för sjukvård, ett friskvårdsbidrag på 5000 kr per år och tillgång till det välutrustade personalgymmet Lyftet för endast 540 kr per år. Du erbjuds personalparkering till förmånligt pris samt personalbostad vid behov. Vi har förmånliga ersättningar för dig som är föräldraledig. Utöver det finns pension, semester, företagshälsovård, försäkringar och löneväxling.

Allt om dina förmåner

 

Arbetsbeskrivning
I Team Unga Vuxna arbetar du i nära samarbete med psykolog, arbetsterapeut, kurator, logoped, sjukgymnast, läkare, sjuksköterska och medicinsk sekreterare. I Rehabgymmet kommer du även att arbeta med patienter och professionskollegor från andra enheter inom öppenvård. Du kommer till en dynamisk miljö där utveckling och implementering av ny kunskap är en naturlig del och där vi bidrar till utvecklingen inom hjärnskaderehabilitering. Datainsamling i forskningsprojekt kan ingå. I ditt arbete med patienten ingår individuell bedömning och behandling på funktions- och aktivitetsnivå samt olika former av gruppbehandling.

 

Kvalifikationer
Vi söker vi en legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut med erfarenhet av att arbeta med patienter med förvärvad hjärnskada samt erfarenhet av att arbeta med unga vuxna.  Du ska vara van vid att arbeta både i team och självständigt samt ha god organisationsförmåga. Flerspråkighet är ett plus.

 

Personliga egenskaper

Egenskaper som vi värdesätter är lyhördhet, samarbetsförmåga och flexibilitet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

 

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Danderyd
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/3285
Kontakt
  • Susanne Kolacz Palmcrantz, 08-12355482
Facklig företrädare
  • Fysioterapeuterna, 08-56706100
Publicerat 2023-04-04
Sista ansökningsdag 2023-06-04

Tillbaka till lediga jobb