Folktandvården Stockholm

Folktandvården Stockholms uppdrag är att förbättra befolkningens munhälsa. Det gör vi genom att arbeta förebyggande med hög vårdkvalitet, den senaste tekniken och personlig omtanke om våra kunder.

Drivs du av att ingå i ett stort professionellt nätverk med goda möjligheter till vidareutveckling? Nu söker vi tandsköterska till Folktandvården Skärholmen. Bli en av oss du också!

Ditt uppdrag

Som tandsköterska hos oss arbetar du med såväl vuxna, ungdomar som barn med varierat vårdbehov. Du kommer att ha ett omväxlande arbete med stor möjlighet till kunskapsutbyte med erfarna kollegor samt goda chanser till att kunna vidareutveckla dig. Inom dina ansvarsområden ingår bland annat: assistans, steril- och receptionsarbete. Vidare i ditt uppdrag ser du som självklart att dela med dig av dina erfarenheter för att både motivera och inspirera dina kollegor. Det är viktigt för oss att våra kunder känner sig nöjda efter ett besök och därför lägger vi stor vikt vid service och bemötande.

Kliniken ligger centralt i Skärholmens Centrum nära tunnelbana och bussar. Det finns även en möjlighet för personalparkering. Det är 30 medarbetare som arbetar på kliniken idag, och det finns 12 behandlingsrum. Vi är ett glatt gäng som jobbar här, både nyutbildade och de med många års erfarenhet.

Vad du behöver för att lyckas
Vi söker dig med avslutad tandsköterskeutbildning, och även gärna med god erfarenhet. Dessutom är du en person som motiveras av att utveckla dina färdigheter och din kompetens ytterligare. För dig är tandvård av god kvalitet en självklarhet, liksom ett professionellt bemötande till både kunder och kollegor. Därutöver är du förtroendeskapande och håller en hög servicenivå och har en mycket god kommunikativ förmåga i det svenska språket i både tal och skrift. Meriterande för rollen är erfarenhet av journalföringssystemet T4.

Vidare som person är du hängiven och positiv även i tuffa situationer, samtidigt som du etablerar trovärdighet, förtroende och når inflytande hos våra patienter. Du utvecklar effektiva, förnuftiga och genomförbara lösningar på problem och drar lärdom av erfarenheter och feedback från omgivningen. Därutöver lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Hos Folktandvården Stockholm finns det möjligheter till:

  • Karriärutveckling inom exempelvis uppdrag såsom: nischtandsköterska och arbetsledare.
  • Att få handleda tandsköterskeelever mot ett extra arvode.
  • Schemalagd helgtjänstgöring och få ett extra helgtillägg för det.
  • Lönetillägg vid utvalda socioekonomiskt svaga områden.

Dessutom erbjuder vi dig ett generöst friskvårdsbidrag och en god struktur. Därutöver kommer du också att ingå och tillhöra Sveriges största och även mycket professionella tandvårdsnätverk.

Välkommen med din ansökan senast den 21 april 2023. Tjänsten är ett vikariat på sju månader med goda möjligheter till fortsatt anställning inom Folktandvården Stockholm. Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Urval kommer att ske löpande. Så ansök gärna idag!

Hos oss gör du karriär i ett företag som bidrar till positiv folkhälsa!

Vill du veta mer?

Välkommen att kontakta: Klinikchef Miro Pirslin på miro.pirslin@regionstockholm.se, 08-123 155 56.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 40 tim./v.
Ort Skärholmen
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/3178
Kontakt
  • Miro Pirslin, 08-12315556
Facklig företrädare
  • Soheila Mellat, Vision, 08-12316696
Publicerat 2023-03-30
Sista ansökningsdag 2023-04-21

Tillbaka till lediga jobb