Psykiatri Nordväst, Öppenvårdssektionen, Sigt/U. Väsbypsykmottagning

Psykiatri Nordväst är en universitetsklinik i nordvästra delen av Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO). Kliniken ska tillhandahålla psykiatrisk vård på specialistnivå i öppen och slutenvård till alla personer 18 år och äldre folkbokförda i Stockholms län. Kliniken har ca 600 anställda.

 

Vill du ha ett eget rum, bra arbetstider och lediga helger?

Välkommen till oss! Vi söker nu en sjuksköterska till vår allmänpsykiatriska mottagning som ligger nära pendeltågsstationen i Upplands Väsby, cirka 25 minuter från Stockholm och Uppsala.

 

På mottagningen arbetar cirka 30 personer av olika professioner (sjuksköterskor, undersköterskor, läkare, psykologer, kurator, rehabkoordinator). Vi är en allmänpsykiatrisk mottagning som vänder oss till patienter med ångestsjukdomar, affektiva sjukdomar, personlighetssyndrom samt neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. På mottagningen finns även hälsopedagog och ett komplett gym där vi har flertalet träningsgrupper för patienter. Vi har även ett gott samarbete med beroendemottagningen som ligger i samma hus. Regelbunden handledning erbjuds.

 

 

Arbetsuppgifter:

Förekommande arbetsuppgifter för sjuksköterska på psykiatrisk mottagning såsom läkemedelshantering, telefonrådgivning, samtalsbehandling samt

uppföljning av patienter insatta på centralstimulantia/litium.

 

Undervisning och handledning av sjuksköterskestuderande förekommer.

 

Kvalifikationer:
Leg. Sjuksköterska, gärna med vidareutbildning i psykiatri.

 

Personliga egenskaper:
Stor vikt läggs vid personliga egenskaper som initiativkraft, ansvarstagande och samarbetsförmåga.

 

Anställningsform:
Tillsvidareanställning.

 

 

Upplysningar om tjänsten lämnas av enhetschef Lisa Sjölin 08-12344063

 

Arbetstid:
Heltid, 40
tim/vecka, dagtid, måndag - fredag (ej röda dagar).

Vi har förmåner som kostnadsfri öppen sjukvård, flextid, 5000 kr/ år i friskvårdsbidrag och friskvårdstimme samt kollektivavtalade försäkringar. Hos oss får du minst 25 semesterdagar. Från och med det år du fyller 40 år får du 31 dagar, och vid 50 år får du 32 dagar. Du som är tillsvidareanställd, eller har en tidsbegränsad anställning på minst sex månader, erbjuds möjlighet att påverka din framtida pension genom frivilliga pensionsavsättningar via löneväxling.

Varje nyanställd månadsavlönad sjuksköterska/specialistsjuksköterska, minst 75%, får en sign-on bonus om 10 000 kronor vid tillträdet av anställningen och 10 000 kronor efter 12 månader. Det är för dig som skriver på anställningsavtal innan den sista april 2023.*

*Vår nya medarbetare ska vid anställningstillfället inte vara anställd av Region Stockholms nämnder/bolag eller av akutsjukhus som drivs på uppdrag av Region Stockholm (Med detta avses samtliga nämnder inom Region Stockholm (t ex Karolinska och SLSO), samtliga helägda bolag och kommunalförbund (t ex Södersjukhuset, Danderyds sjukhus, Södertälje sjukhus, AISAB, Norrtälje TioHundra och S:t Eriks ögonsjukhus) samt akutsjukhus som drivs på uppdrag av regionen så som Capio S:t Görans sjukhus). Samtliga belopp är bruttobelopp och inte pensionslönegrundande.

 

Varmt välkommen med Din ansökan!Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde enligt överenskommelse
Löneform individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2975
Kontakt
  • Lisa Sjölin, 08–12344063
Facklig företrädare
  • Lena Elfström, vårdförbundet, 0812340492
Publicerat 2023-05-23
Sista ansökningsdag 2023-06-13

Tillbaka till lediga jobb