Vill du vara med och skapa en positiv och givande arbetsmiljö? Är du erfaren arbetsterapeut eller fysioterapeut som vill ha nya utmaningar som enhetschef? Då ska du söka till oss på Värmdö Rehab!

Nu söker vi en erfaren arbetsterapeut eller fysioterapeut med intresse för ledarskap och utveckling till vår enhetschefstjänst på Värmdö rehab.

Värmdö Rehab är en del av Gustavsbergs Vårdcentral, en av Sveriges största vårdcentraler som ligger i ett fantastiskt vackert område, bara 20 minuter från Slussen. Vi har över 30 000 listade patienter och som utöver husläkarmottagning bedriver hemsjukvård, barnavård, psykosocial enhet och mödravård.

Vår rehabiliteringsavdelning omfattar hemrehabilitering, mottagning innefattande även specialistkompetenser inom ortopedisk manuell terapi och barnfysioterapi, samt dietister, logopeder, kiropraktor och neuroteam.

Dessutom har vi ett välutrustat gym och möjlighet att arbeta i ljusa och fina lokaler. Vi arbetar även kontinuerligt med forskning och utveckling för att förbättra vår verksamhet och vår stämning är alltid positiv och avslappnad.

Arbetsuppgifter:
Som enhetschef kommer du att ha en central roll i vår organisation och vara ansvarig för att leda och utveckla vår rehabiliteringsavdelning. Du kommer att ha personalansvar för cirka 30 personer och samarbeta nära med övriga avdelningar och chefer inom organisationen för att säkerställa hög kvalitet på vår rehabiliteringsvård.

Vem söker vi?
Du har en god förmåga att kommunicera och samarbeta med patienter och deras familjer. Vi ser gärna att du har kunskap inom rehabilitering efter olika skador och sjukdomar och är väl insatt i de senaste rönen inom ditt område.

Som person är du engagerad, lyhörd och har en förmåga att skapa goda relationer både internt och externt. Du har förmågan att se helheten i vår verksamhet och har ett stort intresse av att utveckla både avdelningen och dina medarbetare men även stärka samarbetet med husläkarmottagningen och hemsjukvården.

Vi erbjuder en spännande och utmanande tjänst där du får möjlighet att vara med och utveckla vår rehabiliteringsverksamhet. Vi sätter stort värde på våra medarbetares välbefinnande och erbjuder goda villkor och möjlighet till vidareutbildning.

Anställningsform:

Tillsvidareanställning i grundprofessionen och tidsbegränsat förordnande som enhetschef.
H
eltid.
Tillträde enligt överenskommelse.

Kvalifikationer:

-Leg fysioterapeut/Leg sjukgymnast
-5 års erfarenhet som arbetsterapeut eller fysioterapeut
-B-körkort

Meriterande:
-Erfarenhet av primärvård
-Relevant fortbildning inom områden såsom OMT, neuro, psykosomatik och idrottsskador.

Personliga egenskaper:

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi söker dig som har en positiv attityd och god förmåga att prioritera i ditt arbete. Du bör kunna arbeta självständigt men även stimuleras av samverkan med övriga teammedlemmar. God struktur och vana att ta ansvar är viktiga egenskaper. Du bör vara driven, lyhörd, serviceinriktad och stimuleras av det goda mötet.

Övrig information:

Vi ser fram emot din ansökan och hoppas få träffa dig snart! Vänligen observera att intervjuer kan komma att genomföras innan ansökningstiden går ut.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2573
Kontakt
  • Jacob Andersson Emad, 072-2444722
Facklig företrädare
  • Thomas Airio, Fysioterapeuterna, 070-4846052
  • Ayse Tas, Sveriges Arbetsterapeuter, 08-12339079
Publicerat 2023-03-17
Sista ansökningsdag 2023-04-13

Tillbaka till lediga jobb