Tiohundra AB, Funktionsstöd och service

Nu söker vi just dig som har kompetens inom funktionshinder-området och som vill ha ett flexibelt arbete under dagtid.

Om tjänsten

Vår verksamhet daglig verksamhet i Rimbo erbjuder olika sysselsättningar och aktiviteter för brukare som omfattas av LSS (Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade). I rollen som stödassistent handleder samt stöttar du brukarna i sina aktiviteter och arbetsuppgifter. Det kan bland annat handla om att bistå andra verksamheter med återvinning och återbruk, biltvätt, logistik kring online-inköp men även att delta i aktiviteter såsom musik, dans och teater. Det kan också innefatta arbete i verksamheter med autism-inriktning och delar av arbetet kan fördelas under dagtid på boende. Inom ramen för dina arbetsuppgifter ingår att planera brukarnas scheman och att följa upp, utvärdera och dokumentera.

Om dig

Du är utbildad undersköterska med inriktning mot funktionsnedsättningsområdet alternativt annan likvärdig utbildning. Vidare har du även följande kvalifikationer:
 
• kunskap om autism
• kunskap om AKK
• mycket goda kunskaper i svenska (muntligt och skriftligt)

Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.

Om oss

Verksamheterna ligger i Rimbo och har närhet till varandra. Vi har en fantastisk trädgård med många möjligheter som tillhör våra dagliga verksamheter. Boendet ligger ett stenkast från de dagliga verksamheterna, i ett villaområde.

Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Sammanslagningen av sjukvård och omsorg i samma företag gör oss unika i Sverige. Vårt innovativa och effektiva arbetssätt höjer kvaliteten och skapar mervärde för patienter, brukare, närstående och medarbetare. Detta gör oss också till en attraktiv arbetsgivare, vilket återspeglas i våra höga resultat i medarbetarenkäten. Tiohundra samverkar i Norrtäljemodellen som är uppmärksammad såväl här hemma som internationellt, och lyfts fram av socialdepartementet som en förebild att ta efter. 

Du når oss enkelt med bekväm och wifi-utrustad direktbuss från Stockholm. 

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde snarast
Löneform månadsavlönad
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 40 tim/v
Ort Rimbo
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2523
Kontakt
  • Marie-Louise Viklund, Enhetschef Daglig verksamhet, 08-12327194
Facklig företrädare
  • Nås via växeln, , 0176-10100
Publicerat 2023-03-29
Sista ansökningsdag 2023-04-30

Tillbaka till lediga jobb