Salems vårdcentral, med drygt 14 500 listade patienter, är en välfungerande och stabil enhet med omvittnat trevligt arbetsklimat. Vår verksamhet ligger i fina lokaler i ett naturskönt och lugnt område som utgörs av villor, radhusbebyggelse och ett mindre antal flerfamiljshus. Vi har genom åren haft en låg personalomsättning och många av våra AT och ST-läkare har stannat kvar som specialister hos oss. Du når oss lätt från södra Stockholm och Södertälje med bra läge nära E4 och pendeltåget. Här arbetar idag fyra ST-läkare men vi har utrymme för ytterligare en ST-tjänst. Nu söker vi efter dig som är intresserad av att bli en i gänget hos oss.

Vi erbjuder:

Salems Vårdcentral ingår i Stockholms länssjukvårdsområde (SLSO) som är en av Sveriges största vårdgivare. SLSO skapar goda förutsättningar för att du som medarbetare ska utvecklas och bli riktigt bra inom din profession. Som medarbetare har du förmåner såsom fri sjukvård, extra ersättning vid föräldraledighet, möjlighet till löneväxling, avtalspension samt försäkringar.

Arbetsplatsen:

En trivsam och trevlig arbetsplats där vi månar om varandra och arbetar mot samma mål. Vi har en stabil personalgrupp och prioriterar en god arbetsmiljö och högkvalitativ vård. På enheten finns en självständig och rutinerad sjuksköterskegrupp som driver egna mottagningar för diabetes, hypertoni, astma/KOL samt demens. Vi har ett mycket kompetent psykosocialt team med två kuratorer samt rehabiliteringskoordinator. Vi bedriver även primärvårdsrehabilitering med fysioterapeuter, arbetsterapeuter, kiropraktor samt dietister. Vårt uppdrag innefattar även BVC och Familjecentral i samarbete med kommunen. Barnmorskemottagning finns i samma byggnad. Vi har läkarmöte och fallfika varje vecka samt tvärprofessionella möten med rehab och vårt psykosociala team. Stor vikt läggs på utbildning både internt och externt.

Arbetsuppgifter:

Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med tidsbokade akuta och planerade besök under handledning av erfarna specialister i allmänmedicin.
Tid avsätts för kvalitetsarbete och utbildning.

Kvalifikationer:

- Vi söker dig som är legitimerad läkare med tidigare erfarenhet av arbete inom svensk sjukvård och som önskar specialisera dig inom allmänmedicin
- Meriterande är tidigare erfarenhet av arbete på vårdcentral
- Behörighet att verka inom svensk sjukvård

Personliga egenskaper:

Vi önskar att du kan arbeta självständigt men frågar när du känner dig osäker.
Är ansvarstagande och har ett patientcentrerat förhållningssätt. Vi lägger stor vikt vid engagemang, samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

Anställningsform:

Allmän visstidsanställning i 3-6 månader med möjlighet till tillsvidareanställning som ST, heltid 40h/vecka. Vi tillämpar flexibel arbetstid och har ett generöst friskvårdsbidrag. Tillträde enligt överenskommelse.

Övrig information:

Vi kommer löpande att gå igenom ansökningar och kan kalla till intervju innan sista ansökningsdag. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Efter överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Salem
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2330
Kontakt
  • Anna Lindquist V-chef / Specialist i allmänmedicin, 08-12367222
Facklig företrädare
  • Gunilla Bergström SLSO:s Läkarförening, 0724514355
Publicerat 2023-03-07
Sista ansökningsdag 2023-04-28

Tillbaka till lediga jobb