Karolinska Universitetssjukhuset, Klinisk farmakologi

Är du utbildad Biomedicinsk analytiker och vill arbeta på ett nationellt ledande laboratorium? Söker du en arbetsplats där forskning och utveckling är en del av det dagliga arbetet? Samtidigt som du ges möjlighet att vara med och utveckla bioanalys ytterligare? Då kan det vara dig vi söker. 

Vi erbjuder

Vi är Sveriges ledande laboratorium inom klinisk farmakologi och utför analyser med i huvudsak kromatografisk och masspektrometrisk teknologi men även andra tekniker förekommer, exempelvis immunokemiska. Vi driver utvecklingen framåt inom bioanalys och just nu ser vi en utveckling mot så kallade multimetoder med högupplösande masspektrometri.

Vi erbjuder en utmanande och stimulerande arbetsplats där forskning och utveckling är en integrerad del av den kliniska rutinverksamheten. Farmakologiska laboratoriet består av tre systerlaboratorier; läkemedelslaboratoriet, dopinglaboratoriet och missbrukslaboratoriet. Tillsammans är vi cirka 80 medarbetare och erbjuder analyser riktade mot sjukvård, företagshälsovård, beroendevård samt anti-doping. 

Under år 2023 kan du välja mellan friskvårdbidrag på 5000kr eller friskvårdtimme med friskvårdbidrag på 3500kr 

Självklart får du också ta del av de generella förmåner som Karolinska Universitetssjukhuset erbjuder. 

Om tjänsten

De huvudsakliga arbetsuppgifterna består av mottagning av prover, provberedning, bioanalys och utvärdering av resultat samt tekniskt godkännande. Vårt analyssortiment är under ständig förändring då nya läkemedel når marknaden men också eftersom nya illegala droger ständigt dyker upp i vårt samhälle.

Du kommer att arbeta i nära samverkan med dina kollegor såsom biomedicinska analytiker, sjukhuskemister, laboratoriebiträden, administratörer och läkare. I arbetet kan också studenthandledning, metodansvar, instrumentansvar och deltagande i forskning- och utvecklingsarbete ingå. Som biomedicinsk analytiker är du underställd laboratorieenhetschefen.

Läkemedelslaboratoriet har öppet årets alla dagar och du kommer jobba på önskeschema.

Laboratoriets öppettider är vardagar 08:00-16:30, lördagar 08:30-14:30, söndagar 09:00-13:00. Arbetstiden är 08:00-16:30. När du jobbar morgon-, kväll-, eller helgpass ligger arbetspassen med viss förskjutning kring labbets öppettider. 

Läs mer om oss: Jobba på Klinisk farmakologi (karolinska.se)

Vi söker

Vi söker dig som har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter, snabbt kan ändra synsätt och förhållningssätt samt ser möjligheter i förändringar. Du arbetar bra med andra människor och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter konstruktivt och är mottaglig för motparten samt anpassar dig till situationen. Vidare är du bra på att arbetar bra med komplexa frågor genom att du analyserar och bryter ner problem i sina beståndsdelar och löser dem. Vidare är du bra på planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt och håller tidsramar.

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer

Krav:

  • Legitimerad biomedicinsk analytiker eller annan likvärdig högskoleutbildning som arbetsgivaren tycker är relevant.
  • Goda kunskaper svenska i tal och skrift. 

Meriterande:

  • Erfarenhet av arbete med vätskekromatografi och masspektrometri.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Huddinge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2237
Kontakt
  • Sara Bildsten, 070-2398162
Facklig företrädare
  • Naturvetarna, naturvetarna.karolinska@regionstockholm.se
Publicerat 2023-03-02
Sista ansökningsdag 2023-03-26

Tillbaka till lediga jobb