Kom och jobba på sjukhuset mitt i stan och utvecklas både brett och fördjupat! Hos oss finns möjligheten till kompetensutveckling som ger förutsättning till ett omväxlande arbete.

Är du intresserad av avancerad medicinsk vård och behandling av patienter med akut diabetes-endokrinologi och gastroenterologi- hepatologi? Är du dessutom en person som tycker om att driva projekt och prova nya grepp för säker vård och god arbetsmiljö och jobba i team?

Då kan vår avdelning vara något för dig! Hos oss finns möjlighet till både vikariat och tillsvidareanställning, samt tjänstgöring natt om du så önskar.

Om tjänsten

Vi utreder och behandlar patienter med akuta och kroniska endokrina tillstånd, diagnosticerar autoimmuna sjukdomar såsom morbus crohn och ulcerös kolit och patienter med akut leversjukdom samt patienter med skiftande akuta medicinska diagnoser. Patientgrupperna kräver avancerad diagnostik och akut behandling vilket medför att du som sjuksköterska utvecklar en bred kunskapsbas.

Vi har i höst startat akut dagvård på fem vårdplatser, som kommer att ta emot patienter som bedöms ha behov av akutsjukhusets specialister och möjligheter till snabb utredning och behandling men inte behöver dygnet-runt-vård

Du samarbetar kring patienter med olika yrkeskategorier utifrån målsättningen att ge en god och säker vård. Vi organiserar vårt arbete enligt patient närmre vård (PNV).

Vår avdelning har en lång tradition av stabilitet och kontinuitet. Avdelningen fungerar mycket bra genom att vi har genomarbetade och tydliga rutiner. Vi lägger stort fokus på samarbete och kommunikation mellan alla professioner. Teamarbetet har alltid varit viktigt hos oss och vi arbetar fortlöpande för att förbättra detta. Vi har behovsanpassad rond (BAR) där vi sätter patienten i fokus genom en prioriteringsordning under hela dagen. Vi hjälper inte till - vi hjälps åt över alla professioner.

Efter att du kommit in i arbetet finns det möjlighet att öka din kompetens genom rotationstjänstgöring. Vi har ett flertal rotationstjänster såsom till diabetesmottagning, gastrodagvård, IBD mottagning, levermottagning och endoskopiskt centrum. Allt detta och mycket mer har gjort att många sjuksköterskor har stannat kvar och återvänt efter att provat andra arbetsplatser. Vi uppmuntrar individuell kompetensutveckling och vilket har gjort att vi har flera sjuksköterskor med magisterexamen.

Hos oss får du...

  • en strukturerad och individanpassad introduktion
  • en möjlighet till kompetensutveckling för att utvecklas inom den egna specialiteten; veckovisa föreläsningar, utbildningsprogram för sjuksköterskor på steg 1 och 2 mm
  • möjlighet att utveckla vården genom att delta i förbättringsprojekt
  • en centralt belägen arbetsplats med närhet till promenadstråk och kommunikationer
  • tillgång till SÖS interna Hälsoteam/personalgym med kostnadsfria träningspass, friskvårdsbidrag mm.

Chef/Ledarskap

För mig är det viktigt att mina medarbetare känner sig sedda och vet att de har mitt stöd. Min dörr står alltid öppen och jag värnar en öppen dialog. Jag ser mig som en trygg, ärlig och transparent person med lång erfarenhet som chef och ledare.

Vi arbetar kontinuerligt för att utveckla vården både genom att förbättra vården för våra patienter och höja kompetensen för medarbetarna. Jag ser kompetensutveckling som en självklar del i att få alla medarbetare att växa i sin egen profession.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska. Meriterande är erfarenhet av endokrinologi, gastroenterologi och hepatologi.

Vi söker dig som vill ha ett omväxlande och utvecklande arbete. Vi ser därför att du är flexibel, strukturerad och har en god prioriteringsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper för denna tjänst.

Låter detta som tjänsten du söker? Skicka oss din ansökan idag – Vi vill träffa dig!

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2140
Kontakt
  • Elisabeth Pantzar, 0739145110
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet centra Söder, 0704843310
Publicerat 2023-02-28
Sista ansökningsdag 2023-03-28

Tillbaka till lediga jobb