Vi söker dig som vill bli vår nya biträdande enhetschef på Försäkringsmedicinsk Utredningsenhet, Danderyds sjukhus AB. Enheten genomför försäkringsmedicinska utredningar inom Region Stockholm och Region Uppsala på beställning av Försäkringskassan. Utredningarna ska ge en fördjupad beskrivning av sjukdomens konsekvenser för individens funktionstillstånd och förmåga till aktivitet, och därmed bidra till Försäkringskassans bedömning av individens arbetsförmåga och eventuella behov av samordnande insatser.

Vårt anställningserbjudande
Vi erbjuder ett roligt och utvecklande arbete som biträdande enhetschef. Som ny chef på Danderyds sjukhus finns ett gediget utbildningsprogram för chefs- och ledarutveckling.

På vår enhet arbetar administratör/medicinsk sekreterare, arbetsterapeuter, fysioterapeuter, läkare och psykologer, där teamets arbete baseras på helhetssyn och den försäkrade i centrum. Vi har en stimulerande arbetsplats där alla yrkeskategorier arbetar med utveckling integrerat i den kliniska verksamheten för att nå ett så bra resultat som möjligt. Enheten har ett kvalitetsregister som möjliggör forskning och utvecklingsarbete.

Arbetsbeskrivning
Som biträdande enhetschef arbetar du tillsammans med enhetschef och medicinskt ledningsansvarig läkare. Uppdraget från enhetschefen är att bistå denne i det dagliga arbetet på enheten, och att arbeta för att uppnå enhetens mål och visioner i enlighet med klinikens verksamhetsplan, samt verka för en god arbetsmiljö.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat:

  • att i samarbete med enhetschef leda och fördela arbetet i enlighet med verksamhetens uppdrag
  • att vara delaktig vid rekrytering och introduktion av nyanställda
  • att vara delaktig i planering och genomförande av arbetsplatsträffar, enhetsmöten, planeringsdagar mm.
  • att vara delaktig i arbetet kring enhetens utvecklingsmål
  • att vara delaktig i insamling och analys av resultat- och kvalitetsmått, och att resultatet används i den fortsatta verksamhetsutvecklingen
  • att vara delaktig i budgetarbetet avseende produktion och ekonomi
  • att vara delaktig i att vårdprogram och riktlinjer för den medicinska säkerheten finns och uppdateras 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har dokumenterad chefserfarenhet och tidigare erfarenhet inom området försäkringsmedicinska utredningar med förståelse för de lagar och förordningar som reglerar verksamheten.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är strukturerad och leder med integritet och personlig mognad. Du har en god förmåga att leda andra och är utvecklingsorienterad. Egenskaper som vi värdesätter är samarbetsförmåga, prestigelöshet och lojalitet.

Känner du igen dig och tror att dina erfarenheter behövs här hos oss? Nu har du chansen att förstärka vårt team ytterligare!

Övrigt

Danderyds sjukhus AB tillämpar tidsbegränsat chefsförordnande. Förordnandet kombineras med en tillsvidareanställning i din profession.

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Danderyd
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2071
Publicerat 2023-03-07
Sista ansökningsdag 2023-03-21

Tillbaka till lediga jobb