Vår verksamhet växer ännu mer! Vill du vara med i uppbyggnaden av helt nya neuropsykiatriska enheter och bidra till utvecklingen av effektiva och kvalitativa utredningsprocesser för barn med NPF? BUP Stockholm Sektion Neuropsykiatri söker nu ännu fler psykologer och specialistpsykologer till våra mottagningar i Älvsjö, Kungsholmen och Sickla.

BUP Stockholm Sektion Neuropsykiatri består av En väg in, samt hittills fyra neuropsykiatriska mottagningar: Väst (Kungsholmen), Sydost (Sickla), Nordväst (Solna) samt Sydväst (Älvsjö). Samtliga har uppdrag att utreda och behandla barn och unga med neuropsykiatriska svårigheter. Hos oss samarbetar läkare, psykologer, sjuksköterskor, medicinska sekreterare, biträdande enhetschefer och enhetschefer för att ge våra patienter tillgänglig, effektiv och patientfokuserad vård. Arbetsklimatet på BUP Neuropsykiatri präglas av hög kompetens och kvalitet.

Uppdraget för enheterna innefattar förutom neuropsykiatriska utredningar även medicinsk behandling vid ADHD.

Arbetsbeskrivning

Som psykolog är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att genomföra neuropsykiatriska utredningar av barn och unga enligt nationella riktlinjer. Du samarbetar med läkare samt skriver utlåtanden och återkopplar till familj och skola. Du utgör ett stöd för kollegor vid bedömning av ärenden utifrån din profession som psykolog. Samarbete med vårdgrannar och samarbetspartners inom och utom den egna organisationen ingår också.

Du är en del av ett team och har möjlighet att bidra till kontinuerlig utveckling genom att delta i verksamhetens löpande utvecklingsarbete. Du erbjuds handledning tillsammans med andra psykologer och har möjlighet att bidra med tankar gällande vår utredningsprocess. Genom feedback och idéer kan du göra stor skillnad.

Möjlighet till distansarbete med administrativa uppgifter/distanskontakter om verksamheten tillåter, motsvarande cirka en dag i veckan.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad psykolog. Har du relevant specialistutbildning, erfarenhet av barn- och ungdomspsykiatri, och/eller erfarenhet av att arbeta med neuropsykiatriska utredningar och behandling är detta meriterande.

Personliga egenskaper

Som person är du självgående, strukturerad, arbetar systematiskt för att slutföra utredningar och är flexibel i patientkontakt och kollegialt. Du har en mycket god samarbetsförmåga och gott omdöme. Om du är intresserad av digitalisering av vårdprocesser är detta en fördel. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

BUP skapar goda förutsättningar för att du ska utvecklas och bli riktigt bra inom din profession. Som medarbetare har du förmåner såsom fri offentlig sjukvård, extra ersättning vid föräldraledighet, möjlighet till löneväxling, tjänstepension samt försäkringar. Vi erbjuder också flexibla arbetstider samt friskvårdsersättning (5.000 kr per år).

Övrig information

Provanställning kan komma att bli aktuellt.

Då intervjuer så väl som eventuell anställning kan komma att ske löpande ser vi fram emot din ansökan så snart som möjligt.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Om oss

BUP Neuropsykiatri är en del av BUP Stockholm. BUP Stockholm erbjuder specialiserad psykiatrisk vård för barn och ungdomar från 0 till 17 år inom Stockholms län. Vi är en del av Stockholms läns sjukvårdsområde som är en vårdgivare inom Region Stockholm. Tillsammans är vi inom BUP cirka 1 000 anställda som varje år möter drygt 22 000 barn, ungdomar och deras familjer.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 4
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2062
Kontakt
  • Samuel Stener, biträdande enhetschef, samuel.stener@regionstockholm.se.
Publicerat 2023-02-27
Sista ansökningsdag 2023-03-27

Tillbaka till lediga jobb