Karolinska Universitetssjukhuset,Tema Hjärta Kärl Neuro, OO Hjärta och Kärl

Är du legitimerad receptarie och uppskattar att ha ett eget ansvar samtidigt som du gillar att arbeta i team? Välkommen till Hjärta och Kärl på Karolinska Universitetssjukhuset.

Vi erbjuder

Hos oss på omvårdnadsområde Hjärta och kärl samarbetar alla professioner i innovativa samarbetsformer för att lösa vårt gemensamma uppdrag. Vi erbjuder ett spännande arbete där du får möjlighet att vara en viktig del i att utveckla och förbättra verksamheten och få möjlighet att utvecklas i din yrkesroll. Om du uppskattar att ha ett eget ansvar samtidigt som du gillar att arbeta i team, då är detta ett jobb för dig! 

Vi erbjuder generöst friskvårdsbidrag och självklart får du också ta del av de generella förmåner som Karolinska Universitetssjukhuset erbjuder.

Om tjänsten

Som receptarie hos oss ingår till exempel ansvar för avdelningens läkemedelsanvändning, att den är säker och kostnadseffektiv. Du kommer att ha ett nära samarbete med vår läkemedelsansvariga sjuksköterska.

De huvudsakliga arbetsuppgifterna innebär att ansvara för att generella och lokala riktlinjer följs gällande läkemedel i den dagliga verksamheten. Fördelning av läkemedel till patienterna för sjuksköterskor på avdelningen samt blandning av tex. antibiotika och andra läkemedel.

Vidare ansvarar du för att:

  • aktuell och uppdaterad information och utbildning sker löpande för personalen på avdelningen. 
  • kvalitetssäkra hantering av läkemedel på avdelningen, när det kommer till korrekt förvaring gällande temperatur, ljus- och fuktkänsliga, hållbarhetskontroller, kassering och datummärkning.
  • göra beställningar i Proceedo enligt avdelningens behov samt kvittera och packa upp leveranser.

Vi ser att din roll kommer att bidra med ökad kunskap kring läkemedel i det dagliga arbetet på avdelningen och du har möjlighet att ta fram nya arbetssätt och rutiner på avdelningen. 

Tjänsten är dagtid, måndag till fredag med 40 timmars arbetsvecka. 

Vi söker

Vi söker dig som är självständig som person och kan planera och lägga upp ditt eget arbete.  Du är flexibel och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du är initiativtagande, driver ditt arbete framåt och uppnår resultat. Att arbeta tillsammans i team bör ligga dig varmt om hjärtat. Du är kommunikativ och arbetar bra med andra och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer

Krav:

  •  Legitimerad receptarier

Meriterande:

  • Erfarenhet av att ha arbetat kliniskt på sjukhus som receptarier 

Om rekryteringsprocessen 

Intervjuer kan komma att ske fortlöpande under ansökningstiden, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 3
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Solna
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1923
Kontakt
  • Johanna Ryber, 08-12372157
  • Maritha Johansson, 08-51775719
  • Louise Neidenström, 08-12374413
Facklig företrädare
  • Tamara Al Ani , Sveriges Farmaceuter , ks.region.stockholm@sverigesfarmaceuter.se
Publicerat 2023-03-15
Sista ansökningsdag 2023-04-02

Tillbaka till lediga jobb