Karolinska Universitetssjukhuset, Tema Cancer

Är du sjuksköterska intresserad av högspecialiserad cancerkirurgi? Vill du bredda din kompetens inom cancervården och få kontinuerligt kompetensutveckling inom cancerkirurgi och cancervården? Då är du varmt välkommen att söka till oss på Bröst- endokrina tumörer och sarkom kirurgisk slutenvård!

Vi erbjuder

Hos oss erbjuds:

  • Ett lärorikt och stimulerande arbete som sjuksköterska. Du kommer främst jobba med högspecialiserad cancerkirurgi utifrån pre- och postoperativ vård. Även en del onkologisk omvårdnad kan förekomma.
  • För våra medarbetare innebär den samlade vården att man får stora variationer av
    diagnoser och möjlighet att skaffa sig spetskompetens inom vårt område, och vi har bland annat föreläsningar varje vecka för att öka allas kompetens inom vårt område.
  • Det finns möjlighet till kompetensutveckling och betald specialistutbildning utöver internutbildningarna. Klinisk omvårdnadsledande sjuksköterska finns på vår avdelningen som bland annat stöttar i det dagliga arbetet
  • På vår slutenvårds avdelning får du individuellt anpassad introduktion med minst 4 veckors introduktion. 

Vi vill att du ska trivas och må bra hos oss, även utanför arbetet. Som anställd erbjuds du friskvård, personalförmåner och rabatter kopplade till din hälsa. Du kan läsa mer om våra förmåner här

Om tjänsten

Bröst, endokrina tumörer och sarkom ingår i Tema Cancer. Vår enhet är uppdelat i flera patientflöden, de två största av dessa är Bröstcentrum samt Endokrina tumörer och Sarkom. Inom patientflödena finns det öppenvård och slutenvård. Vi utreder, opererar och behandlar bröstcancer, benigna tumörer och cancer i thyreoidea, neuroendokrina tumörer i buk (NET) samt mjukdelstumörer. Vi är stolta ensamutövare i Stockholms läns landsting när det gäller endokrikirurgi och mjukdelssarkom.

Som sjuksköterska leder du omvårdnaden runt patienten tillsammans med undersköterska, läkare, dietist, fysioterapeut och arbetsterapeut. Du ska kunna identifiera omvårdnadsbehov och initiera adekvata åtgärder. Arbetet är stimulerande och har stor bredd. Du kommer att möta patienter i olika livssituationer, i allt från akuta situationer till patienter som har kommit längre i sin sjukdom. Avancerade behandlingar såsom smärtlindring via epidural ingår i arbetet på avdelningen. Infektionsbehandlingar, hantering av centrala infarter, hantering av smärtpumpar och olika slags dränage är exempel på moment som förekommer i det dagliga arbetet.

Aktuell tjänst avser en tillsvidareanställning med skiftsarbete både två- och/eller tre-skift samt möjlighet att påverka arbetstiderna genom behovsbaserat önskeschema.

Vi söker

Vi söker dig som kan bidra med kunskaper och erfarenheter i vårt dagliga arbete. Du som söker tjänsten bör vara nyfiken på att lära nya saker inom ett område som kan vara nytt för dig. Vi söker dig som är empatisk och har en god samarbetsförmåga. Du kan även organisera och prioritera dina arbetsuppgifter på en arbetsplats med ett växlande tempo. För oss är det självklart att alla våra patienter och anhöriga möts med förståelse och respekt. Patientsäkerhet och arbetsmiljö är två grundpelare i vårt tänk att ta hand om våra patienter och varandra.

Kvalifikationer

Krav:

  • Legitimerad sjuksköterska

Meriterande:

  • Specialistsjuksköterska inom kirurgisk vård och/eller onkologisk vård

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Solna
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1909
Kontakt
  • Stina Fredriksson, 072-4698866
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Karen Tenala, vardforbundetsolna.karolinska@regionstockholm.se
Publicerat 2023-03-06
Sista ansökningsdag 2023-03-27

Tillbaka till lediga jobb