Vi flyttar till nya större och fräschare lokaler i Sickla! Vill du vara med i uppbyggnaden av en ny verksamhet? BUP Neuropsykiatri söker nu två specialistläkare till enheten på Hesselmans Torg 6, Sickla i Stockholm. Arbetet sker dagtid.

BUP Stockholm Sektion Neuropsykiatri består av En väg in, samt hittills fyra neuropsykiatriska mottagningar: Väst, Sydost, Nordväst samt Sydväst. Samtliga med uppdrag att utreda och behandla barn och unga med neuropsykiatriska svårigheter. Hos oss samarbetar läkare, psykologer, sjuksköterskor och medicinska sekreterare för att ge våra patienter tillgänglig, effektiv och patientfokuserad vård. Arbetsklimatet på BUP Neuropsykiatri präglas av hög kompetens och kvalitet.

Enheterna arbetar med medicinsk behandling, bedömningar och utredningar där frågeställningen är neuropsykiatriska svårigheter. Hos oss samarbetar sjuksköterskor, läkare, psykologer och medicinska sekreterare för att ge våra patienter tillgänglig, effektiv och patientfokuserad vård. Uppdraget innefattar även medicinsk behandling.

Arbetsbeskrivning

Som specialistläkare är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att tillsammans med en psykolog genomföra neuropsykiatriska utredningar av barn och unga enligt nationella riktlinjer och BUPs processkartor samt påbörja medicinsk behandling vid avslutad utredning. Du utgör ett stöd för kolleger vid behandlingskonferenser och bedömning av ärenden utifrån din profession som läkare. Samarbete med vårdgrannar och samarbetspartners inom och utom den egna organisationen ingår som en viktig del av utvecklingsarbetet.

Du är en del av ett team och har möjlighet att bidra till kontinuerlig utveckling genom att delta i verksamhetens löpande utvecklingsarbete.

Kvalifikationer

Du som söker ska vara specialist inom barn- och ungdomspsykiatri och ha arbetserfarenhet från området, liksom vana vid arbete enligt moderna, evidensbaserade metoder. Erfarenhet från barnpsykiatrisk öppenvård är också ett krav.

Personliga egenskaper

Vi söker två kolleger som är trygga och strukturerade i sitt yrkesutövande, med gott omdöme och god professionalitet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Vi erbjuder

BUP skapar goda förutsättningar för att du som medarbetare ska utvecklas och bli riktigt bra inom din profession. Som medarbetare har du förmåner såsom fri offentligfinansierad sjukvård, extra ersättning vid föräldraledighet, möjlighet till löneväxling, förmånlig tjänstepension samt försäkringar. Vi erbjuder också flexibla arbetstider samt friskvårdsersättning (5.000 kr per år).

Det kommer att finnas möjlighet att arbeta på distans en viss del av arbetstiden.

Övrig information

Intervjuer kan komma att ske under ansökningstiden.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Om oss

BUP Neuropsykiatri är en del av BUP Stockholm. BUP Stockholm erbjuder specialiserad psykiatrisk vård för barn och ungdomar från 0 till 17 år inom Stockholms län. Vi är en del av Stockholms läns sjukvårdsområde som är en vårdgivare inom Region Stockholm. Tillsammans är vi inom BUP cirka 1 000 anställda som varje år möter drygt 22 000 barn, ungdomar och deras familjer.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%.
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1891
Kontakt
  • Samuel Stener, biträdande enhetschef, samuel.stener@regionstockholm.se
Facklig företrädare
  • Amanda Aldervall, Läkarföreningen, amanda.aldervall@regionstockholm.se.
Publicerat 2023-02-22
Sista ansökningsdag 2023-04-16

Tillbaka till lediga jobb