Stockholms ungdomsmottagning online ingår i ungdomsmottagningar och mottagningar för sexuell hälsa inom Stockholms Läns Sjukvårdsområde, SLSO. Hos Stockholms ungdomsmottagning online kan man träffa barnmorska och gynekolog via videomöte eller chatt. Mottagningen bedrivs via appen Alltid Öppet.

På ungdomsmottagningen tar vi emot ungdomar i åldrarna 12-22 år och här får de hjälp med sin sexuella och reproduktiva hälsa, sina psykosociala frågor, sina identitetsfrågor och mycket annat som hör ungdomstiden till. Vi är en lågtröskelmottagning, både på de fysiska mottagningarna som på vår onlinemottagning.

På Stockholm ungdomsmottagning online arbetar idag 6 barnmorskor och en gynekolog. Vi arbetar i nära samarbete med alla ungdomsmottagningar i Stockholm.  Varje fysisk ungdomsmottagning bidrar också med barnmorsketider i online mottagningen för att möta det stora behov av tider som finns. Det innebär att du i tjänsten inte bara kommer att ingå i vår onlinemottagnings grupp utan du är också en del av ett större sammanhang.

Vi strävar efter att samla och tillvarata medarbetarnas kompetens för att kunna skapa en lärande och inspirerande verksamhet.

Vill du läsa mer om oss:

Stockholms ungdomsmottagningar (ungdomsmottagningarna.se)

Om tjänsten:

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 75-100%.

Som barnmorska hos oss kommer ditt arbete bland annat att bestå av preventivmedelsrådgivning och rådgivning kring STI. Du kommer också att ha samtal med ungdomar om livsstil, identitet, relationer utifrån ungdomens livssituation och behov. Eftersom vi är i en pågående utveckling så är förändring och nytänkande något du behöver vara bekväm med för att kunna hantera ditt arbete på vår onlinemottagning. Vi är ett team som träffas digitalt på check in möte flera gånger under veckan för att få känsla av samhörighet och skapa en bra arbetsmiljö. Vi har veckomöte digitalt och APT en gång i månaden på fysisk plats. Stor möjlighet till hemarbete finns. Du kommer arbeta minst en dag till kl 19.00 och lördag dagtid en gång i månaden. Möjlighet till kliniskt arbete på fysisk mottagning kommer även att finnas.

Om dig:

Kvalifikationskrav: Barnmorska med förskrivningsrätt.

Vi söker dig som har ett stort intresse av att arbeta med ungdomar och unga vuxna. Du behöver ha god förmåga att arbeta självständigt, men också trivas i nära samarbeten med kollegor. Du behöver vara lösningsorienterad och trivas i en miljö där utveckling och nya arbetssätt är en del av vardagen. Arbetet präglas av ett normmedvetet förhållningssätt.

Tidigare erfarenhet av preventivmedelsrådgivning, arbeta med STI och ungdomsmottagningsarbete är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Anställningsform:

Tillsvidareanställning 75-100%

Tjänstgöring på lördagar ingår i tjänsten, minst en gång i månaden.

 

Upplysningar om tjänsten lämnas av:

Rekryterande chef:  Sofia Strand enhetschef för Stockholm ungdomsmottagning online samt Lidingö ungdomsmottagning

Telefon:  070-209 64 43

 

Fackliga kontaktpersoner:

Vårdförbundet, Lina Rosen, lina.rosen@regionstockholm.se 08-123 38 378

SRAT, Kajsa Persson Kay, kajsa.persson-kay@regionstockholm.se telefon: 070-269 33 71 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 75-100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1865
Kontakt
  • Sofia Strand, 08-12336119
Facklig företrädare
  • Kajsa Persson Kay, SRAT, 070-2693371
  • Lina Rosén, Vårdförbundet, 08-12338378
Publicerat 2023-02-21
Sista ansökningsdag 2023-03-20

Tillbaka till lediga jobb