S:t Eriks Ögonsjukhus AB, Klinik 2, Medicinsk administration2

Är du intresserad av ett varierat arbete som medicinsk sekreterare? På grund av pensionsavgång söker vi nu en ny kollega inom medicinsk administration på kliniken för retina, ögononkologi, patologi och ST-läkare.

Om oss

På kliniken arbetar runt 220 medarbetare bestående av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, optiker, medicinska sekreterare och administratörer. Du kommer att ingå i ett glatt och trevligt team som består av 10 medicinska sekreterare och 10 administratörer som jobbar gentemot klinikens olika specialiteter. Vi sitter i nya fräscha lokaler i Hagastaden och har en härlig familjär miljö.

Om tjänsten

Vi kan lova att du kommer att få en bred ögonkompetens med stimulerande och omväxlande arbetsuppgifter. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av utskrifter av diktat i journalsystemet TakeCare, DRG- och KVÅ-registreringar, remiss- och posthantering, IVT-registreringar, telefonservice i systemet TeleQ samt övriga administrativa arbetsuppgifter utifrån verksamhetens behov. 

Du kommer att få en individuellt anpassad introduktion och upplärning av dina kollegor. Vi tillämpar flextid, distansarbete och erbjuder subventionerad friskvård. 

Kvalifikationer

Krav på att du har medicinsk sekreterarutbildning.
Mycket goda kunskaper i svenska språket, i såväl tal som skrift
Kunskap i medicinsk terminologi.

Har du vana av att arbeta i journalsystemet TakeCare och TeleQ är detta meriterande. Likaså om du har utbildning i eller erfarenhet av DRG/KVÅ.

Personliga egenskaper

Du är lätt att samarbeta med och har god initiativförmåga. Du trivs i en verksamhet som förändras och där vi arbetar med säkra och effektiva processer utifrån patientens och verksamhetens behov. Vidare är du serviceinriktad och vill medverka till en arbetsplats där vi inkluderar, inspirerar och uppskattar varandra. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Villkor

Urval och intervjuer sker löpande.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, provanställning i sex månader kan bli aktuellt. Tillträde enligt överenskommelse.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1749
Kontakt
  • Karin Hegland, 08-12323218
Facklig företrädare
  • Tom Myllynen, Vision, 08-12323224
Publicerat 2023-02-17
Sista ansökningsdag 2023-03-31

Tillbaka till lediga jobb