VÄLKOMMEN till Skärholmens vårdcentral - en vårdcentral där nästan hela världen är samlad. 

Vi är ca 35 medarbetare och vi har ca 10 000 listade patienter på vårdcentralen. Här arbetar allmänspecialister, ST- och AT-läkare, psykolog, kurator, astma/KOL- och diabetessjuksköterskor, mottagningssköterskor, distriktssköterskor och undersköterskor. Just nu är vi i en fas av nytänkande och utveckling för att möta framtidens primärvård och söker dig som vill vara en del av utvecklingen. Vi har en trevlig stämning på vår arbetsplats och är stolta över att jobba här.

Vårdcentralen är belägen mitt i Skärholmens fina centrum. Runtom oss har vi läkarhuset med flera olika specialiteter samt röntgen och laboratorium.  

Har du bil är det gratis parkering i garaget annars går tunnelbanan nästan ända fram! 

Arbetsuppgifterna består av alla förekommande uppgifter som legitimerad läkare på vårdcentral, dvs du kommer att bl a  arbeta med akut och planerad patientmottagning. Arbetet är omväxlande och självständigt där du får möta patienter i alla åldrar. 

Anställningsform:  Visstidsanställning i sex månader, heltid, arbetstid måndag-fredag, tillträde enligt överenskommelse. Stor möjlighet till framtida ST finns.

Kvalifikationer: Legitimerad läkare med erfarenhet och intresse av primärvård, språkkunskaper i svenska motsvarande nivå C1.

Personliga egenskaper: Vi värdesätter samarbetsförmåga, noggrannhet, flexibilitet och ett gott humör. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och professionellt bemötande.

Information om tjänsten lämnas av verksamhetschef Ina El-Sherif, tel. 0702 060910, ina.el-sherif@regionstockholm.se

 

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1495
Kontakt
  • Ina El-Sherif, 0812341778
Facklig företrädare
  • Gunilla Bergström, SLSO´s Läkarförening, 072-4514355,gunilla.bergstrom@regionstockholm.s
Publicerat 2023-02-13
Sista ansökningsdag 2023-03-31

Tillbaka till lediga jobb