Karolinska Universitetssjukhuset, Funktion Barn PMI, ME Barn-PMI IVA

Är du sjuksköterska med  intresse för barnsjukvård? Då är det kanske dig vi söker! Välkommen till oss på LIVA där det är självklart att vi tillsammans känner arbetsglädje och utvecklas ihop.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig möjligheten att arbeta i ett team där alla är viktiga för att vi ska kunna ge den bästa vården. Hos oss får du en mycket omväxlande och lärorik arbetsmiljö där du får bred erfarenhet av att arbeta med sjuka barn. Jobba på mottagning med mera.

Du får en individuellt anpassad introduktion och möjlighet att fortsätta utvecklas inom din profession då vi tror på ett livslångt lärande. Upp till 5000kr i friskvårdsbidrag, alternativt friskvårdstimme med 3500kr i friskvårdsbidrag. Fram till den 30 april finns även möjlighet till "sign-on-bonus" om max 20 000kr. Lär mer om villkoren här.

Här kan du läsa mer om hur det är att arbeta hos oss på Karolinska Universitetssjukhuset och vill du läsa mer om våra förmåner kan du läsa här.

Om tjänsten

LIVA på plan 6 ger specialiserad vård till sjuka barn i behov av långintensivvård. Vi har en väl inarbetat långintensivvård med stor vana att hantera barn med luftvägsproblematik och inte sällan i behov av trach.

Du kommer att arbeta i ett tvärprofessionellt team där vi alla ansvara för att ge patienten den bäst vården. Som sjuksköterska kommer du ansvara för omvårdnadsarbetet för att skapa en trygg och säker miljö för barnet och dess anhöriga.

Vi anordnar kontinuerligt utbildningar på avdelningen. Vi utbildar anhöriga och följer patienten upp till 16 år genom våran dagvård och mottagning.

Vi söker

Vi söker dig som:

 • Tar initiativ, sätter igång aktiviteter och uppnår resultat.
 • Har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheter i förändring.
 • Trivs med att arbeta tillsammans med människor. Är lyhörd, smidig, lyssnar, kommunicerar och löser eventuella konflikter på ett konstruktivt sätt.
 • Ser till helheten. Du förstår din roll, ser till helheten och agerar och tar beslut på bästa sätt.
 • Kommer med nytänkande idéer som kan omsättas i praktiken och leda till resultat. Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt.
 • Är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar.

Kvalifikationer

Krav:

 • Legitimerad sjuksköterska.
 • Mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Meriterande:

 • Yrkeserfarenhet av att ha arbetat inom barnsjukvård.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Så snart som möjligt
Löneform Individuell lön.
Antal lediga befattningar 4
Sysselsättningsgrad 50-100%
Ort Solna
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1284
Kontakt
 • Pia Fernå, 08-12370000
Facklig företrädare
 • Vårdförbundet Solna, vardforbundetsolna.karolinska@regionstockholm.se
 • Vårdförbundet Huddinge, vardforbundet.karolinska@regionstockholm.se
Publicerat 2023-02-13
Sista ansökningsdag 2023-05-15

Tillbaka till lediga jobb