Karolinska Universitetssjukhuset, Tema Akut och Reparativ Medicin

Är du legitimerad läkare med intresse för akutsjukvård och/eller internmedicin på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna?

Vi erbjuder

Hos oss inom verksamhetsområde Medicinsk Enhet (ME) Akut har du möjlighet att arbeta i en förändringsdriven verksamhet där vi arbetar tillsammans för den akut sjuka patienten.

Vi trivs tillsammans och har en god stämning. Vårt arbete präglas av vårt uppdrag som universitetssjukhus – vård, forskning och utbildning.

Om tjänsten

ME Akut ingår i Tema Akut och Reparativ Medicin (ARM) och är en stor verksamhet som inkluderar både akutmottagning och slutenvård i Solna och Huddinge.

Intensivakuten i Solna har ett flöde med cirka 10 000 patientbesök. Hit kommer patienter med ett definierat högspecialiserat vårdbehov eller som av annan anledning har ett behov av vård på NKS. Internmedicin Solna består av 2 slutenvårdsavdelningar; AVA och IMA. På vår AVA vårdas patienter som kräver högre vårdnivå inklusive NIV. På IMA vårdas patienter med intermediärvårdsbehov, som step down från IVA.

Akutmottagningen i Huddinge är en av Sveriges största som tar emot cirka 52 000 patientbesök per år. Vi har ett stort, brett och oselekterat patientflöde. Slutenvården i Huddinge består av AVA, MAVA och MIMA.

Som legitimerad läkare på ME Akut i Solna arbetar du patientnära i tvärprofessionella team under handledning av specialistläkare i akutsjukvård och internmedicin. Du kommer att ha din bas på Karolinska i Solna, men efter en viss tids anställning och vid intresse kan även rotation planeras mellan Solna och Huddinge.

Vi söker

För att trivas hos oss bör du vara en person som tar ansvar för dina uppgifter och driver dina processer vidare. Du är lugn och kontrollerad i pressade situationer och behåller ett realistiskt perspektiv på situationer och fokuserar på rätt saker.

Vidare är du en god lyssnare som kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Gott omdöme och korrekta avvägningar och prioriteringar är viktiga nyckelord.

Kvalifikationer

Krav:

  • Svensk läkarlegitimation.

Meriterande: 

  •  Tidigare kliniskarbete på akutmottagning eller internmedicinsk slutenvård.

Varmt välkommen att ansöka!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Solna
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/614
Kontakt
  • Gona Jafaar, 08-58581429
Facklig företrädare
  • Läkarföreningen, Mikael Nilsson, lakarforeningen@karolinska.regionstockholm.se
Publicerat 2023-01-19
Sista ansökningsdag 2023-02-12

Tillbaka till lediga jobb