En unik chans för dig som är läkarstuderande och önskar bredda dina kunskapar inför din stundande läkarkarriär 

 

Vårt anställningserbjudande

Vi söker dig som vill ta möjligheten att mjukstarta karriären med att sommarjobba patientnära i vårdteam med arbetsuppgifter som traditionellt inte ligger i läkarens arbetsuppgifter, men som är av stort värde att behärska.

 

Arbetsbeskrivning

I arbetet ingår omvårdnad, läkemedelsadministrering, handhavande av medicinskteknisk utrustning, kontroll/bedömning av vitala parametrar samt arbetsledning.  

 

Kvalifikationer

9 terminers godkända studier på läkarprogrammet vid svenskt lärosäte med underläkarbehörighet att bl.a. hantera läkemedel, eller som studerar i annat land och har motsvarande behörighet.

 

Personliga egenskaper

Du behöver vara flexibel, ansvarstagande, ha lätt för att samarbeta och äga en god förmåga att ta egna initiativ. Du bör ha ett genuint intresse för det samlade teamets roll för patienten. Och självklart vill vi att du är en god kollega.  

 

Övrigt

De geriatriska patienterna har ofta hög ålder, svikt i flera organsystem, akuta sjukdomstillstånd som föranleder sjukhusvistelsen, påverkad funktionsförmåga och sammantaget ett komplext vårdbehov där hela det geriatriska teamet samverkar för att kunna ge den enskilde patienten bästa möjliga vård.

Danderydsgeriatriken, erbjuder geriatrisk vård för invånare i hela Stockholms län, företrädesvis vid akuta sjukdomstillstånd, med en medelvårdtid på ca 7 dygn.

Kliniken består av 60 vårdplatser fördelat på 3 vårdavdelningar. Vi har en avdelning med akutgeriatrisk inriktning, en med ortopedisk rehabilitering och en med strokerehabilitering. Vi har även öppenvårdsmottagning för minnesutredningar.

Vi arbetar i team vilket innebär att vi får lära av varandra och det stödjer ett gott samarbete mellan professioner där patientens bästa är vårt gemensamma mål. Teamet består av: sjuksköterska, undersköterska, läkare, fysioterapeut, arbetsterapeut, och i förekommande fall även dietist, kurator, logoped och neuropsykolog.

 

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsform Särskild visstidsanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 230601
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 40 tim/vecka
Ort Danderyd
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/604
Kontakt
  • Mette Lindborg, 08-12357390
Facklig företrädare
  • Läkarförbundet, 08-79003300
Publicerat 2023-01-24
Sista ansökningsdag 2023-02-19

Tillbaka till lediga jobb