Stockholms läns sjukvårdsområde, Habilitering och Hälsa

Sjukgymnast/Fysioterapeut till Habiliteringscenter Brommaplan barn

Habiliteringscenter Brommaplan är en enhet inom Habilitering & Hälsa, en verksamhet inom Region Stockholm med särskild kompetens kring funktionsnedsättningar. Enheten är specialiserad på intellektuell funktionsnedsättning, rörelsenedsättning samt diagnos inom autismspektrumet och vi ger insatser till barn mellan 0-18 år. 

Vi tillämpar flexibel arbetstid och har förmåner så som fri hälso- och sjukvård, ett generöst friskvårdsbidrag och friskvård under arbetstid. 

Om dig:

Vi söker dig som legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast, är bekväm med att möta personer med funktionsnedsättningar och är trygg i din yrkesroll. Du har erfarenhet av journalsystemet Take Care och körkort.

Som person är du initiativtagande och engageras av att hitta lösningar utifrån patientens fokus. Du gillar att arbeta likväl självständigt som i team och tar eget ansvar för att planera, utveckla och driva patientarbetet framåt på ett strukturerat sätt. Hos oss behöver du ha förmågan att kunna samarbeta och drivas av ett kollegialt lärande då du arbetar i nära samarbete med andra yrkeskategorier på din enhet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningsform:

Tillsvidare, heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Vill du veta mer om tjänsten?  

Vänligen kontakta  

Enhetschef Elin Ekdahl, tel 08- 123 354 30

Bitr. enhetschef Emma Söderbäck, tel 08- 123 353 40 

Facklig representant

För Sveriges Arbetsterapeuter, Ayse Tas, tel 08-123 390 79

Om verksamheten:

Habilitering & Hälsa är en del av Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) inom Region Stockholm. Vi är en kunskapsorganisation som bedriver egen forskning och utveckling  och driver flertalet specialiserade enheter. Vårt arbete vilar på värdegrunden om alla människors lika värde samt patientens fokus. Vi utgår från varje individs unika behov och förutsättningar och har specialistkunskap om hur funktionsnedsättningar kan påverka vardagsliv, hälsa och utveckling. Vi består av omkring 700 medarbetare och 30 mottagningar i Stockholms län. Vi samverkar med nätverk såsom familjer, personal och andra vårdgivare för att skapa större delaktighet i samhällslivet.

Läs gärna vår tidning Funktion i fokus eller lyssna på vår podd Funka olika. Du kan även följa oss på Facebook eller läsa mer om oss på www.habilitering.se.

Övrigt:

SLSO tillämpar registerkontroll innan beslut om anställning.

Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/313
Kontakt
  • Elin Ekdahl, Enhetschef, 08-12335430
  • Emma Söderbäck, 08-12335340
Facklig företrädare
  • Tomas Airio, Fysioterapefterna, 070-4846052
Publicerat 2023-01-12
Sista ansökningsdag 2023-01-29

Tillbaka till lediga jobb