Tiohundra AB, BUFPH

Fokushuset är unik i sitt slag och vi söker nu en ny medarbetare till vårt telefonteam. Vill du vara en del av ett professionellt, glatt och härligt gäng? Välkommen med din ansökan! 

Om tjänsten

Vi söker dig som är intresserade av ett vikariat i vårt telefonteam. ​​​​​​​​Telefonteamet består av fyra medarbetare. Dagtid har telefonteamet hand om växeltelefonen för Fokushusets och Psykiatri- och beroendes patienter, och hjälper bland annat patienter med av- och ombokningar. Telefonteamet har även hand om råd- och stödtelefonen dit personer i behov av råd och stöd kan ringa kvällar och helger.

Kväll- och helgtjänstgöring ingår. 

Om dig

Du har ett professionellt bemötande och en positiv människosyn. Du har lätt för att ta kontakt med nya människor, bekräfta och se såväl patienter som ringer, som kollegor. Du är flexibel och ansvarstagande. Du är skötare, behandlingsassistent eller motsvarande och har tidigare erfarenhet av målgruppen. Du har erfarenhet av psykiatri och att samtala med personer i kris. 

Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.

Om oss

Fokushuset för beroende och psykiatri erbjuder olika former av individuella samtal, gruppsamtal och aktiviteter för ett fungerande liv. Fokushuset är ett unikt samarbete i öppenvård mellan psykiatri, beroende och socialpsykiatri med ett salutogent fokus på våra patienters behov. Fokushuset är en del av verksamhetsområdet Barn, Ungdom, Familj, Psykiatri och Habilitering. Verksamhetsområdet är HBTQ-certifierat sedan 2016.

Vi är måna om varandra och vår arbetsmiljö och arbetar aktivt och medvetet för att skapa en god arbetsmiljö, social såväl som fysisk. 

Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Sammanslagningen av sjukvård och omsorg i samma företag gör oss unika i Sverige. Vårt innovativa och effektiva arbetssätt höjer kvaliteten och skapar mervärde för patienter, brukare, närstående och medarbetare. Detta gör oss också till en attraktiv arbetsgivare, vilket återspeglas i våra höga resultat i medarbetarenkäten. Tiohundra samverkar i Norrtäljemodellen som är uppmärksammad såväl här hemma som internationellt, och lyfts fram av socialdepartementet som en förebild att ta efter. 

Du når oss enkelt med bekväm och wifi-utrustad direktbuss från Stockholm. 

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde 20230515
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 75 %
Ort Norrtälje
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/302
Kontakt
  • Frida Langvad, Enhetschef, 08-12326305
Facklig företrädare
  • Nås via växeln,, 0176-10100
Publicerat 2023-01-17
Sista ansökningsdag 2023-02-17

Tillbaka till lediga jobb