Tiohundra AB, Sommarannonser *

När våra ordinarie medarbetare går på välförtjänt semester söker vi sommarvikarier till alla våra sjukvårds- och omsorgsverksamheter i hela Norrtälje kommun.

Om tjänsten

Som sommarvikarie kommer du ha en betydande roll i våra boendes liv!

Du arbetar med sedvanliga arbetsuppgifter för undersköterska alternativt vårdbiträde. Delegering från sjuksköterska gällande medicinering, såromläggning och provtagning är även något du utför.

Tjänsten kräver datorvana då dokumentation och signering sker digitalt.

Det är begränsade kollektiva förbindelser till och från arbetsplatsen, det är därför fördel om du har tillgång till bil.

Om dig

Vi söker dig som vill arbeta som vikarie hos oss. Har du utbildning och erfarenhet av psykisk ohälsa, demens och geriatriska sjukdomar är det meriterande. Kan du finska är även det meriterande.

Som person är du flexibel, trygg och har en personlig mognad. Du har empati i mötet med andra människor och ett genuint intresse för att arbeta inom yrket. Du har en god samarbetsförmåga, är van att ta ansvar, initiativ och att hantera stressade situationer.

Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.

Om oss

Vi välkomnar dig till oss på Blidösundsgården. Vi har 14 lägenheter med bemanning dygnet runt, året runt.

Vår målsättning är att skapa boenden som vi själva skulle välja att bo på. Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete med många minnesvärda möten med våra äldre och deras närstående. Vi arbetar i team och gemensamt för alla våra boenden är att de drivs med engagemang och värme.

Du kommer att arbeta i ett fantastiskt team! 

Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Sammanslagningen av sjukvård och omsorg i samma företag gör oss unika i Sverige. Vårt innovativa och effektiva arbetssätt höjer kvaliteten och skapar mervärde för patienter, brukare, närstående och medarbetare. Detta gör oss också till en attraktiv arbetsgivare, vilket återspeglas i våra höga resultat i medarbetarenkäten. Tiohundra samverkar i Norrtäljemodellen som är uppmärksammad såväl här hemma som internationellt, och lyfts fram av socialdepartementet som en förebild att ta efter. 

Övrigt

Urval och intervjuer sker under annonseringsperioden.
Vi anställer löpande.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Timlön
Antal lediga befattningar 5
Sysselsättningsgrad Heltid/Delitd
Ort Blidö
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2022/9471
Kontakt
  • Malin Lundqvist, Enhetschef, 08-12327440
Facklig företrädare
  • Facklig representant nås via bolagets växel, 0176-10100
Publicerat 2023-02-01
Sista ansökningsdag 2023-03-31

Tillbaka till lediga jobb