Beroendecentrum Stockholm är Sveriges största beroendeklinik. Vi erbjuder stöd och hjälp till personer som har problem med alkohol, narkotika, läkemedel eller spel. Vår verksamhet innefattar akut- och heldygnsvård, lokal öppenvård och högspecialiserad vård. Vi är också en universitetsklinik som bedriver forskning och utbildning.

Arbetsplatsen 
På Sigtuna beroendemottagning arbetar ett tvärprofessionellt och sammansvetsat team bestående av sjuksköterskor, läkare, medicinsk sekreterare, enhetschef och psykolog. Mottagningen tar emot personer med skadligt bruk och/eller beroende av alkohol, narkotika och läkemedel.

Vi söker nu en ny kollega till vår verksamhet. Vi erbjuder ett spännande och meningsfullt arbete med eget ansvar där kollegialt samarbete är en central del av arbetet. Inom Beroendecentrum Stockholm finns goda möjligheter för utveckling och utbildning. Vi  vill hjälpa dig att utveckla din profession  och arbetar därför strukturerat  utifrån kompetensmodeller för sjuksköterskor. Vi arbetar aktivt med hälsofrämjande arbetsplatser och erbjuder olika förmåner som handledning och friskvårdsbidrag.

Arbetsuppgifter
I ditt arbete som sjuksköterska ansvarar du för egna patienter och i samråd med läkare utför du bedömning och behandling utifrån evidensbaserade metoder. Vi använder vårdplaner för att öka patientens delaktighet och för att kunna följa upp behandlingens mål. Dokumentation sker journalsystemet Take Care.

Personliga egenskaper/ Intresse för
För att passa in hos oss har du ett stort engagemang för målgruppen. Du har en naturlig fallenhet att samarbeta med andra och bidrar till ett öppet arbetsklimat. Du trivs att arbeta på en arbetsplats där det är högt i tak och där humor är en ingrediens för ökad arbetsglädje. Du är inte rädd för förändringar och ställer dig positiv till att vara med och utveckla verksamheten tillsammans med dina nya kollegor. Du vill göra skillnad, arbetar gärna resultatinriktat och känner dig trygg i din yrkesroll som  sjuksköterska.  Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi förutsätter att du är legitimerad sjuksköterska, gärna med vidareutbildning i psykiatri.  Du har arbetat som sjuksköterska i några år och känner dig trygg i din roll som sjuksköterska. Meriterande är arbete inom beroende och/eller psykiatrisk verksamhet.

Anställningsform
Tillsvidareanställning. Heltid 40 tim./vecka, måndag-fredag.  Tillträde enligt överenskommelse.

Välkommen att höra av dig till oss om du har några frågor om tjänsten!
Enhetschef Katja Sohl Tel nr: 08–123 45 733
Bitr. Sektionschef Lillemor Gerdin Tel nr: 08-12347 081

Intervjuer sker fortlöpande och tjänsten kan komma att vara tillsatt innan sista ansökningsdatum
Beroendecentrum Stockholm tillämpar alkohol- och drogtest samt registerkontroll vid nyanställning.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Sigtuna
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2022/9053
Kontakt
  • Katja Sohl, Enhetschef , 08–12345733
  • Lillemor Gerdin, Bitr.sektionschef , 08-12347081
Facklig företrädare
  • Lena Elfström, Vårdförbundet , 08-12340490
Publicerat 2022-11-16
Sista ansökningsdag 2023-01-30

Return to job vacancies