Stockholms läns sjukvårdsområde, Psykiatri Sydväst, Öppenvårdssektionen

Universitetskliniken Psykiatri Sydväst drivs av visionen att erbjuda den bästa psykiatriska vården i Sverige. Vi har omfattande samverkan med Karolinska Institutet och präglas av forskning, nytänkande, innovationer och ständig utveckling. Psykiatri Sydväst är i sin helhet samlad i Flemingsberg vid Karolinska Universitetssjukhuset Huddinge. Läs mer om Psykiatri Sydväst här

Är du intresserad av psykiatri är detta arbetsplatsen för dig då vi tar emot patienter med varierande bakgrund med eller utan diagnoser. Vi arbetar brett och primärt bedömer vi suicidrisk hos de som hör av sig till oss. Söker du en arbetsplats med varierade problemställningar att lösa är detta stället för dig.

Tillsammans med dig som medarbetare är vårt syfte att höja den medicinska kompetensen, vi utför strukturerade intervjuer, skattningar, bedömning av diagnostisk karaktär och rådgivning i läkemedelsbehandling. Personalgruppen består av sjuksköterskor, skötare, sekreterare, enhetschefer, bitr. enhetschef/koordinator samt överläkare. Till enhetens resurser hör även klinikens jourläkare. Till vilka du kommer ha ett tätt samarbete med.

Tillsammans utgör vi på Jourmottagningen, M47, en resurs för akutpsykiatriska bedömningar via telefonrådgivning, tidsbeställda mottagningsbesök samt konsultuppdrag. Vi har också möjlighet att göra hembesök efter bedömning.


Mottagningen är belägen på Karolinska universitetssjukhuset i Huddinge. 

Ditt arbetstidsschema kommer förläggas till både dagar, kvällar och var fjärde helg. 

 

Är du vår nya kollega?

Som medarbetare och kollega är det viktigt att du är ansvarstagande, ha en mycket god samarbetsförmåga och precis som oss är du lyhörd för kollegors kunskaper och kompetens. Du ska även självständigt kunna göra egna bedömningar och ta avgörande beslut. Självklart är du strukturerad, flexibel, ha en god kommunikationsförmåga och värnar om säkerheten i arbetet. Är du dessutom en person med många idéer och gärna deltar förändrings- och utvecklingsarbete är du som klippt och skuren för tjänsten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad sjuksköterska. Tidigare erfarenhet av psykiatriskt omvårdnadsarbete och specialistutbildning är meriterande. Har du därtill tidigare erfarenhet av akutpsykiatri eller tidigare arbetat inom jourverksamhet eller liknande verksamhet som bedöms likvärdig är du en starkt kandidat för tjänsten. Kunskap i och erfarenhet av Take Care är av högsta vikt då vi uteslutande arbetar i detta system. Svenskkunskaper motsvarande C1 är ett krav inom Region Stockholm.
Körkort är önskvärt.

 

Vårt erbjudande till dig

Som medarbetare på Jourmottagningen så erbjuds du friskvård och flexibel arbetstid. Du erbjuds även en arbetsplats som prioriterar arbetsmiljö-frågor både ur ett individuellt såväl som organisatoriskt perspektiv. Vi värdesätter kommunikation och i vår relativt lilla arbetsgrupp tar vi hjälp av varandra. Hos oss är alla delaktiga och vi uppmuntrar varandra och bidrar gemensamt till den arbetsglädje som präglar jourmottagningen. Vi är alla olika, men tror att alla gemensamt kan höja kompetens och kvalitét i bemötande av de patienter som söker till oss. Självklart får du en introduktion till ditt arbete anpassad efter dina tidigare erfarenheter och behov. 

Just nu erbjuder vi en signeringsbonus om 10 000 kr! Om du fortsatt är anställd hos oss efter 12 månader får du ytterligare 10 000 kr* 

Som medarbetare erbjuds du också förmåner såsom subventionerad sjukvård, extra ersättning vid föräldraledighet, möjlighet till löneväxling, avtalspension samt försäkringar.

Urval sker löpande för tjänsten, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista annonseringsdag. 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

*För att du ska vara berättigad till signeringsbonus krävs:

Att du signerar ett anställningsavtal med anställningsform tillsvidareanställning (månadsavlönad) senast den 30 april 2023.
Att du vid anställningstillfället inte är anställd av Region Stockholms nämnder/bolag eller av akutsjukhus som drivs på uppdrag av Region Stockholm (Med detta avses samtliga nämnder inom Region Stockholm (t ex Karolinska och SLSO), samtliga helägda bolag och kommunalförbund (t ex Södersjukhuset, Danderyds sjukhus, Södertälje sjukhus, AISAB, Norrtälje TioHundra och S:t Eriks ögonsjukhus) samt akutsjukhus som drivs på uppdrag av regionen så som Capio S:t Görans sjukhus)."

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Huddinge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2022/7222
Kontakt
  • Mathias Forsberg, +46858584927
Facklig företrädare
  • Lena Elfström Vårdförbundet, 08-12340490lena.elfstrom@sll.se
Publicerat 2023-01-23
Sista ansökningsdag 2023-04-18

Tillbaka till lediga jobb