Psykiatricentrum Södertälje, Psykos och äldrepsykiatriska enheten

Välkommen till en liten klinik med korta beslutsvägar där du kan vara med och påverka! Hos oss får du en god arbetsmiljö med meningsfulla arbetsuppgifter, motiverade kollegor och närvarande ledarskap. Vi tycker det är viktigt att varje medarbetare får utvecklas och har en generös inställning till kompetensutveckling. Vi värdesätter även ett hållbart arbetsliv och våra medarbetare får bland annat generöst friskvårdsbidrag, möjlighet till friskvårdstimme och tillgång till personalgym.

 

Om oss

Psykos- och äldrepsykiatriska enheten strävar efter hög flexibilitet, tillgänglighet och individanpassade insatser. Vi erbjuder mottagningsbesök och även hembesök vid behov.

Enheten har två Psykosteam som erbjuder specialistpsykiatrisk behandling till patienter med psykossjukdom, samt ett äldrepsykiatriskt team som vänder sig till patienter över 65 år och erbjuder vård till samtliga diagnosgrupper inom psykiatrisk specialistvård exklusive demenssjukdomar.

 

Ditt arbete som sjuksköterska

Då en av våra erfarna sjuksköterskor går i pension, söker vi nu en ny medarbetare till arbetsgruppen.

Som sjuksköterska hos oss bidrar du med omvårdnadskompetens samt medicinsk kunskap och har en central roll i det somatiska hälsofrämjande arbetet. Du kommer att arbeta i par med en undersköterska och ha samordnaransvar för ett antal patienter i ditt team. I ditt arbete ingår psykiatrisk omvårdnad, medicinmottagning tillsammans med dina sjuksköterskekollegor, strukturerade läkemedelsuppföljningar, hälsosamtal och stöd till patienter i att hålla hälsosamma levnadsvanor samt telefonrådgivning via TeleQ.

 

Våra förväntningar på dig

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och gärna har tidigare erfarenhet av arbete inom psykiatrin, men inget krav. Du har goda kunskaper i svenska, som lägst C1-nivå.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Då vi arbetar i tvärprofessionella team och i nära samverkan med andra aktörer är flexibilitet och nyfikenhet egenskaper som vi värderar högt.

 

Vad kan vi erbjuda dig?

Tillsvidareanställning, heltid, deltid kan diskuteras.

Mottagningen har öppet måndag-fredag klockan 8-16.30, vi tillämpar flextid.

Vi erbjuder möjlighet att jobba på en arbetsplats som ger utrymme för personlig och professionell utveckling på både individuell nivå och gruppnivå. Vi erbjuder en arbetsmiljö där vi tillsammans ser till att patienterna får den bästa möjliga vården.

Som arbetsgivare månar vi om våra medarbetares hälsa och välmående och erbjuder bland annat friskvårdstimme och 3000 kr i årligt friskvårdsbidrag.

 

Låter det intressant?

Läs gärna mer om oss på www.psykiatricentrumsodertalje.se

Intervjuer sker löpande så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Tillträde enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Södertälje
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2022/3298
Kontakt
  • Åsa Livner, 08-12367717
Facklig företrädare
  • Lena Elfström, 08-12340490
Publicerat 2022-04-25
Sista ansökningsdag 2022-05-16

Tillbaka till lediga jobb