Södersjukhuset AB

Vill du göra skillnad för människor som drabbas av alltifrån benbrott till hjärtinfarkter? Vill du ha det stora akutsjukhusets möjligheter men samtidigt den nära, personliga patientkontakten? Då har vi massor av tjänster för dig som är sjuksköterska eller specialistsjuksköterska!

Hos oss får du en individuellt utformad introduktion utifrån din kompetens och erfarenhet. Är du nyutexaminerad erbjuder vi dig en trygg start på din karriär genom introduktion och handledning. Som nyutexaminerad så får du även delta i vårt anpassade utvecklingsprogram som kombineras av färdighetsträning, föreläsningar och gruppdiskussioner. För dig som har arbetslivserfarenhet sedan tidigare eller som är specialistsjuksköterska finns det stora möjligheter att använda dina kunskaper inom många olika vårdområden hos oss.  

Vi kan erbjuda dig en attraktiv och utvecklande arbetsplats centralt belägen i Stockholm med mycket bra kommunikationer. Vi har möjlighet till fri friskvård i fina träningslokaler. Södersjukhuset erbjuder även en trevlig personalmatsal, uppskattade after-works och anordnar löpande andra sociala arrangemang.  

Vi söker sjuksköterskor och specialistsjuksköterskor till flera av våra verksamhetsområden. Kontakta gärna vår rekryterare, Nancy Skohg, om du vill ha mer information kring ett specifikt verksamhetsområde. Välkommen med din ansökan! 

Arbetsuppgifter:  
I din roll som sjuksköterska på vårdavdelning planerar, leder och utför du omvårdnadsarbete. Vi arbetar tillsammans i tvärprofessionella team. Arbetsuppgifterna är varierande och du har stora möjligheter att påverka och kontinuerligt utvecklas i din roll. Vi är mycket positiva till om du är intresserad av vidareutbildning och forskning. Vi lägger stor vikt vid att utveckla vår verksamhet genom våra medarbetare. I dina arbetsuppgifter ingår därför att arbeta med förbättringar från idé till genomförande.  

Anställningsform:  
Vi erbjuder tillsvidareanställningar och vikariat. Heltid/Deltid. Natt/Dag-Kväll/Treskift. Vi går igenom ansökningar och kallar till intervju löpande.

Kvalifikationer:  
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska eller specialistsjuksköterska.

Svenskkunskaper motsvarande minst nivå C1. 

Personliga egenskaper:  

  • Ödmjuk och bemöta människor med respekt. 
  • Intresserad av att bidra med din kunskap och entusiasm.  
  • Du förenar självständigt arbete med god förmåga att samarbeta.  
  • Positiv och ser möjligheter till utveckling inom verksamheten. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Övrig information:  
Södersjukhuset tillämpar registerkontroll före beslut om anställning.

Vid frågor eller funderingar kontakta: 

 Nancy Skohg,Central rekryterare

tel: 08-123 630 00 

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2021/368
Kontakt
  • Nancy Skohg, 08-12363000
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet centra söder, 070-4843310
Publicerat 2023-06-02
Sista ansökningsdag 2023-12-19

Tillbaka till lediga jobb