Norra Stockholms psykiatri, Avd 3 NSP


Beskrivning

Har du ett genuint engagemang och intresse för patienter med psykossjukdomar? Har du en god samarbetsförmåga och vill driva utvecklingsarbete inom psykiatri? Kom och jobba med oss! Vi brinner för det personcentrerade patientarbetet där evidens och personalkompetens är i fokus.  

Nu söker vi en nattsjuksköterska till en av våra psykosavdelningar, avdelning 3, Norra Stockholms psykiatri, NSP. Vi finns centralt på S:t Görans sjukhusområde. Avdelningen har 14 vårdplatser för patienter från 18 års ålder och uppåt. Patientens delaktighet, gott samarbete med närstående och vårdgrannar, hög tillgänglighet och en väl fungerande vårdkedja är flera centrala grundstenar som verksamheten vilar på. Upptagningsområde är Spånga-Tensta och Rinkeby-Kista. Arbetsuppgifter

Du ingår i ett team med läkare, sjuksköterska, arbetsterapeut, kurator och undersköterskor. Som sjuksköterska hos oss på avdelning 3 kommer du att vara ansvarig för att leda omvårdnadsarbetet i ditt vårdlag. Utöver det samarbetar du tätt med den psykiatriska öppenvården som vi är uppknutna med och övriga vårdgrannar. Vi förutsätter också att du deltar i avdelningens utvecklingsarbete. Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska. Du är en positiv person som tycker om att samarbeta med olika yrkeskategorier. Du trivs med ett omväxlande arbete och kan även arbeta självständigt. Du är intresserad av transkulturella aspekter och vill utvecklas i din profession.

 

 

Villkor

Förutom intressanta och utvecklande arbetsuppgifter erbjuder vi följande:   

Anpassad inskolning på arbetsplatsen . Kompetensutveckling som tex. specialistutbildning och fördjupningskurser inom psykiatri. Friskvård och ett generöst friskvårdsbidrag på 5000:-/år. 

 

  

Välkommen in med din ansökan!

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/3808
Kontakt
  • Bella Sadoeva, 08-12349084
Facklig företrädare
  • Lena Elfström, Vårdförbundet, 08-12340490,lena.elfstrom@regionstockholm.se
Publicerat 2024-06-12
Sista ansökningsdag 2024-06-26

Tillbaka till lediga jobb