SLSO, Psykiatri Nordväst, Öppenvårdssektionen, Centrummottagningen

Beskrivning

Psykiatri Nordväst är en universitetsklinik i nordvästra delen av Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO). Vi tillhandhåller psykiatrisk vård på specialistnivå i öppen- och heldygnsvård till vuxna. Vi är ca 550 medarbetare som arbetar engagerat för att ge våra patienter en god, säker och jämlik vård. 

Vårt mål är att erbjuda högkvalificerade och evidensbaserade behandlingar till våra patienter och samtidigt skapa en arbetsmiljö som känns trivsam och inspirerande för våra medarbetare. Kollegialitet, erfarenhetsutbyte, öppet klimat, kompetensutveckling och en ständig uppdatering från den psykiatriska forskningen är viktiga faktorer för våra läkare och dessa arbetar vi aktivt med. Vi är en av de mest forskningsinriktade psykiatriska klinikerna i Sverige. 

Vi söker dig som vill arbeta hos oss som underläkare på en av våra öppenvårdsmottagningar. Centrummottagningen är en specialiserad öppenvårdsmottagning riktad till patienter med psykossjukdomar. 

Hos oss arbetar psykologer, sjuksköterskor, läkare, kurator, arbetsterapeut, skötare och medicinska sekreterare med gedigen erfarenhet. 

Mottagningen samverkar med heldygnsvårdsavdelningarna vid Danderyds sjukhus och St Görans sjukhus samt med vår mobila akutenhet. 

Vi är en trivsam mottagning med god och hjälpsam stämning. Vi tar ett helhetsgrepp om patienters hälsa och ser forskning som bedrivs på kliniken som ett naturligt komplement till vår verksamhet. 

Mottagningen ligger i Solna centrum. De allmänna kommunikationerna är utmärkta och man kan ta sig till mottagningen med buss, T-bana, spårvagn eller pendeltåg. 

Vi är i en spännande utvecklingsfas avseende behandlingsutbud och arbetssätt och söker nu Dig som vill bidra med ditt engagemang och kompetens. 

Arbetsuppgifter

Ditt uppdrag som underläkare kommer att innebära sedvanliga underläkaruppgifter. Arbetet sker under handledning av erfaren specialist i psykiatri. I tjänsten ingår jourarbete för legitimerade läkare som så långt som möjligt planeras utifrån önskemål. 

Kvalifikationer

Du som söker är läkare med legitimation och du har språkkunskaper i svenska motsvarande nivå C1 enligt Europarådets nivåskala, vilket är ett krav för alla medarbetare inom Region Stockholm. Vidare har du ett genuint intresse för vuxenpsykiatri, psykiatrisk diagnostik och behandling. 

För att vi ska kunna ta din ansökan i beaktan, vänligen skicka med uppdaterat CV, personligt brev, ev. intyg/betyg som styrker din kompetens, samt i förekommande fall läkarlegitimation. 

Som person är du engagerad och ansvarsfull. Du förstår innebörden av ett respektfullt bemötande mot patienter såväl som kollegor. Du har ett gott kliniskt omdöme och en förmåga att samarbeta och kommunicera med alla kollegor på arbetsplatsen. Personlig lämplighet beaktas särskilt. 

Villkor

Särskild visstidsanställning under ca 6 månader med tillträde omgående eller enligt överenskommelse med möjlighet till förlängning. Heltidstjänst med arbete 40 timmar/vecka.  

Vi erbjuder generösa förmåner så som exempelvis flexibel arbetstid, friskvårdsbidrag om 5000 kronor och friskvårdstimme, fri öppen sjukvård, och flertalet försäkringar. 

Tillträde enligt överenskommelse men fördel om du har möjlighet att börja med kort varsel. 

Vi ser fram emot Din ansökan!

Läs mer om oss på: www.psykiatrinordvast.se 

Anställningsform Särskild visstidsanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Solna
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/3793
Kontakt
  • Tf Enhetschef Nalin Bilek Ince, 0812344026
  • Medicinskt ansvarig överläkare Costas Pombatziz , 0812368242
  • Hans Johansson, 08-58731215
Facklig företrädare
  • Madeleine Liljegren, Läkarförbundet, madeleine.liljegren@regionstockholm.se
Publicerat 2024-06-12
Sista ansökningsdag 2024-07-12

Tillbaka till lediga jobb