Folktandvården Eastmaninstitutet Käkkirurgi

Vill du vara med och utveckla käkkirurgin i Stockholm? Vi finns på Folktandvården Eastmaninstitutet vid Vasaparken i Stockholm!

På Folktandvården Eastmaninstitutet Stockholm bedrivs specialisttandvård för barn och vuxna inom samtliga odontologiska discipliner. Vi arbetar i en dynamisk och multidisciplinär miljö och med nära samarbete med Karolinska Institutet för forskning och utbildning. Den käkkirurgiska kliniken tar emot drygt 5000 remisser per år och är en av Sveriges största implantatkliniker. Vårt växande vårdpanorama omfattar den breda basen av käkkirurgisk vård. Två dagar per vecka har vi narkoskirurgi.

Uppdraget
Nu har du möjlighet till ett spännande arbete som övertandläkare i käkkirurgi med goda möjligheter till utveckling, utbildning och forskning. Här utför vi käkkirurgisk vård på barn och vuxna och hos oss har du möjlighet att vara med och utveckla det växande käkkirurgiska vårdpanoramat. Vi bedriver nischutbildning, ST utbildning och meriteringsutbildning samt forskning. På kliniken är vi cirka 35 stycken engagerade medarbetare. Vi har en mycket öppen och positiv atmosfär.

Vad du behöver för att lyckas
Vi söker dig som är specialisttandläkare i käkkirurgi utbildad med sjukhusbunden käkkirurgi, med gedigen klinisk erfarenhet och med intresse och gärna med erfarenhet för utbildning och forskning. Dessutom har du en hög samarbetsförmåga och du vill gärna bidra till att utveckla verksamheten. Du tycker om att dela med dig av dina kunskaper och du ser samverkan med andra specialister och med alla medarbetare som en självklarhet och värnar om en god arbetsmiljö. Det är meriterande om du har erfarenhet från ST-handledning. Du har en mycket god kommunikativ förmåga i det svenska språket, vilket innebär att du uttrycker dig väl i både tal och skrift.

Vidare som person är du hängiven och positiv även i tuffa situationer samtidigt som du etablerar trovärdighet och når inflytande hos våra patienter. Du utvecklar effektiva och genomförbara lösningar på problem och drar lärdom av erfarenheter och feedback från omgivningen. Dessutom lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Folktandvården Stockholm erbjuder dig även olika förmåner såsom:

  • Friskvårdsbidrag på 5 000 kr
  • Tjänstepension
  • Löneväxling till pension
  • Extra semesterdagar till dig över 40 år
  • Tillägg vid föräldraledighet
  • Möjlighet till del av incitamentsmodell
  • Frisktandvård
  • Subventionerad läkarvård

Anställning
Välkommen med din ansökan senast 15 augusti 2024. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Provanställning kan förekomma och tillträde sker enligt överenskommelse. Urval sker löpande och tjänsten kan då tillsättas innan sista ansökningsdag. Bifoga kopia av legitimation tillsammans med CV. Vi tar referenser från din klinikchef om du varit/är anställd hos oss.

Vill du veta mer?
Välkommen att kontakta
Annika Rosén, klinikchef, tel. 08-123 160 37 eller Christina Björklund, arbetsledare, tel. 08-
123 165 76

Som medarbetare hos Folktandvården Stockholm är du en av våra viktigaste resurser. Vi strävar efter en kultur som bygger på ett tillitsbaserat ledarskap och ett starkt medarbetarskap. Hos oss ska du våga att tycka annorlunda, ha goda möjligheter till vidareutveckling och du ska framförallt må bra. Tillsammans hjälps vi åt för att skapa en arbetsplats där vi trivs och vill arbeta länge.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/3792
Facklig företrädare
  • Jörgen Karlsson, TT, 08-12315232
Publicerat 2024-06-12
Sista ansökningsdag 2024-08-15
Sök jobbet

Dela länkar

Tillbaka till lediga jobb