Norra Stockholms psykiatri, Specialistpsykiatrisk mottagning 3


Vill du jobba på en allmänpsykiatrisk mottagning med engagerad, erfaren och välutbildad personal, god stämning och utvecklingsmöjligheter? Är du dessutom intresserad av de spetsuppdrag vi har gällande patienter med emotionell instabilitet? Då är du den vi söker till vår mottagning i Alvik!

Arbetet på mottagningen är omväxlande och präglas av samarbete i tvärprofessionella team som består av arbetsterapeut, kurator, läkare, psykologer, sjuksköterskor och skötare.

GPM (Good Psychiatric Management) är en modell vi arbetar med och som du som sjuksköterska får regelbunden handledning i varje vecka. Dialektisk beteendeterapi (DBT) Emotional Regulation Group Therapy (ERGT), Metakognitiv psykoterapi (MCT) och Unified protocol (UP) är också exempel på vårt behandlingsutbud, som är under kontinuerlig utveckling.

Ett nära samarbete finns med vårdavdelningar på vår klinik, bland annat gällande självvalda inläggningar för patienter med emotionell instabilitet.

Mottagning för ångestsjukdomar och för personlighetssyndrom-Alvik är en enhet med 24 medarbetare. Den är belägen i Alvik, tillsammans med tre andra allmänpsykiatriska mottagningar med olika inriktning vad gäller spetskompetens.

För dig som inte är boende i Stockholm med omnejd så är Alvik i Bromma så nära innerstaden du kan komma. Kommunikationerna är goda, tunnelbana, tvärbana, spårvagn och buss finns ca 100 meter från mottagningen.

 

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska inom psykiatrisk öppenvård innefattande läkemedelsuppföljningar och deltagande i basutredningar. Du förväntas ta ett övergripande ansvar för samordning av insatser för de patienter du är kontaktperson för. Tät samverkan med övriga kompetenser i teamet, närstående, andra myndigheter och vårdgivare är en viktig del av arbetet.

Du bedriver psykopedagogiskt och psykologiskt behandlingsarbete utifrån kompetensnivå.

Arbetet inom psykiatri utvecklas kontinuerligt och NSP strävar hela tiden efter moderna och innovativa arbetssätt. Därför är delaktighet i avdelningarnas kvalitets- och utvecklingsarbete en självklarhet för våra medarbetare. Det finns goda utvecklingsmöjligheter i din profession.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning i psykiatri och som har erfarenhet av arbete inom såväl psykiatrisk heldygnsvård som öppenvård.

Du har god samarbetsförmåga och trivs med att arbeta i team. Du är intresserad av att arbeta med patientgruppen. Du är uthållig, tålmodig och flexibel samt kan anpassa ditt arbete efter varierande behov.

Goda datorkunskaper är ett krav. Dokumentation sker i journalsystemet Take Care.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Villkor

Tillsvidare heltid, dagtid, 40 tim/vecka. Tillsvidareanställning inom Sektion Väst Norra Stockholms psykiatri.

 

Vi erbjuder dig:

Kompetensutveckling Friskvårdstimme och generöst friskvårdsbidrag Flextid Fri sjukvård i öppenvård

 

Urval och intervjuer sker löpande.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/3665
Kontakt
  • Ann-Christin Karlström, 0812348501
Facklig företrädare
  • Lena Elfström, Vårdförbundet , 08-12340492
Publicerat 2024-06-05
Sista ansökningsdag 2024-06-26

Tillbaka till lediga jobb